του Πάνου Κομματέα
  

Αστραπιαία κινήθηκαν οι διοικούντες του Α.Σ. Δραπετσώνας,μετά το διαζύγιο με τον Παύλο Δαούτη,αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Άρη Τσαγδή για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας της ομάδας.

Είναι η πρώτη φορά,για τον Τσαγδή που θα κάτσει σε Πειραϊκό πάγκο,καθώς,μέχρι στιγμής,έχει δουλέψει: για 2 χρόνια στον Απόλλων Σμύρνης(Δ' και Γ' Εθνική) ως συνεργάτης του Νίκου Καρούλια,4 χρόνια στην Α.Ε. Γέρακα (Α' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.),μία σεζόν στον Άρη Βούλας(Α' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.),στον Σαρωνικό Αναβύσσου(Β' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.),ενώ τα τελευταία δυο χρόνια έχει αναλάβει τις ακαδημίες του Κορωπίου.

Ο ίδιος δήλωσε στο Sportactive.gr:

"Μου έγινε η πρόταση από τον Α.Σ. Δραπετσώνας,που από ότι έμαθα πρόκειται για ένα υγιές σωματείο και δέχθηκα γιατί ήθελα μια αλλαγή.

Ήθελα να ζήσω την εμπειρία από τα Πειραϊκά γήπεδα,καθώς δεν έχω ξαναδουλέψει εδώ,είναι κάτι καινούριο για μένα και ελπίζω να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα,να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην χρονιά και γιατί όχι,να συνεχίσουμε και την επόμενη."

Το ντεμπούτο του Τσαγδή στον πάγκο των Δραπετσωνιτών θα γίνει στην Κυριακάτικη,εκτός έδρας,αναμέτρηση με την Νίκη Ρέντη,στις 15:00,στο γήπεδο "Σταύρος Μελισσουργός".BOUKIS


 
Top