του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ρέντη

Αγγλικό σκορ με ανατροπές και συγκινήσεις είχαμε σήμερα στο γήπεδο του Ρέντη, με το Χατζηκυριάκειο να παίρνει σημαντικό διπλό στην έδρα των Καμινίων με 3-4 !!!

Με αυτή την νίκη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 24 βαθμούς, εναν λιγότερο απο την 3η Ανω Νεάπολη που ηττήθηκε εχθές απο τον Προφήτη Ηλία με 3-0.

Τα λιοντάρια προηγήθηκαν 3-0 με δυο γκολ του Νάνου και ενα του Παπαθέου, δείχνοντας οτι η υπόθεση νίκη είχε καθαρίσει. 

Η ομάδα των Καμινίων όμως με μια αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο ημίχρονο, έπιασε στον ύπνο τους αντίπαλους τους και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, δίνοντας άγριο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Λυτρωτής όμως για τους πάικτες του Γιάννη Παπαιωάννη ήταν ο Κέκος, ο οποίος μετά απο όμορφο συνδυασμό των Παπαθέου και Χαλκιόπουλου, έδωσε την νίκη στα τελευταία λεπτά, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο νεαρός τεχνικός, μετά την ψυχολογική πίεση του αγώνα και τον τρόπο που ήρθε δήλωσε:


''Δε βγήκαμε ποτέ στο β ημίχρονο.

Το γρήγορο 2-3 ανέβασε ψυχολογικά τα Καμίνια κι άγχωσε εμάς, ισοφαριστήκαμε και ευτυχώς σώσαμε την παρτίδα με το γκολ του Κέκου στο τέλος.

Ρολο έπαιξε κι ο τραυματισμος του Στεφανιδη που ήταν απ τους καλύτερους στο α'ημίχρονο.

Παιξαμε κ πάλι με 5 μικρούς και χαρακτηριστικό είναι πως το νικητήριο γκολ προήλθε από συνδυασμό των Χαλκιόπουλου, Παπαθεου και εκτέλεση του Κεκου που είναι όλοι κάτω των 20 ετων.

Η διαιτησία του Αναστασιου ήταν άριστη για μένα και των βοηθων ενώ άψογη ήταν και η φιλοξενία των Καμινίων''.


BOUKIS


 
Top