ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :  16/01/17

ΠΡΟΣ :  Ε.Π.Σ.Π

Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την άδικη και σκόπιμη διαιτησία εις βάρος της ομάδος μας στον χθεσινό αγώνα εναντίον της ομάδος Νέοι Ευγενείας. Η διαιτησία του ΛΥΤΡΙΒΗ (αντικατέστησε το κ. Αλατσάκη χωρίς σχετική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Π ) επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς δε σφυρίχτηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 87 λεπτό το οποίο μόνο ο ΛΥΤΡΙΒΗΣ και ο βοηθός δε το είδανε. Και έχουμε τα εξής ερωτήματα

Πως είναι δυνατόν να αντικαθιστά ένας διαιτητής ο οποίος έχει ορισθεί δια τον αγώνα ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ την ίδια ημέρα το οποιο διεξαγεται δυο ωρες μετα?. Με την κάτω επιστολή προς ΕΠΣΠ με ημερ. 28/03/16 έχουμε στο παρελθόν διαμαρτυρηθεί έντονα για την διαιτησία ΛΥΤΡΙΒΗ εις βάρος του σωματείου μας παρόλα ταύτα γίναμε στο ίδιο έργο θεατές? Να συμπληρώσουμε την εις βάρος μας διαιτησία της κυρίας Τζίκα στην αναμέτρηση με την ομάδα Νέοι Ευγενείας στο πρώτο γύρο παρόλα ταύτα το σωματείο μας κέρδισε με 2-0 εναντίον και της διαιτησίας με αδικαιολόγητη αποβολή του προπονητή μας και άλλα παρατράγουδα.  

Ζητούμε την απομάκρυνση του ΛΥΤΡΙΒΗ από τη διαιτησία, δε ζητούμε απλά εξαίρεση του από τους αγώνες μας , θεωρούμε ότι σκόπιμα επηρέασε το αποτέλεσμα διότι το έχει επαναλάβει και στο παρελθόν.

Προς ενημέρωση σας την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δ.Σ με θέμα την αποχώρηση της ιστορικής ομάδος μας από το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας σαν ένδειξη διαμαρτυρίας σε περίπτωση μη τιμωρίας του εν λόγω διαιτητή.

Ο Πρόεδρος του σωματείου μας κ. ΛΙΓΝΟΣ , ο αντιπρόεδρος κ. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ, ο επίτιμος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ κ. ΚΑΛΤΣΑΣ,  και ο προπονητής και γυμναστής της ομάδος μας κ. ΘΩΜΑΚΟΣ έχει επιτελέσει στις ακαδημίες ΟΣΦΠ, Παναθηναικού , Εθνικού και Πανιωνίου, άνθρωποι εκ των οποίων  κοσμούν με την παρουσία τους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά την αποχώρηση μας από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά και μη ενασχόληση μας πλέον αποτροπιασμένοι από τέτοιες διαιτησίες.

Τέλος σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τον ΛΥΤΡΙΒΗ για την ιστορία του σωματείου Α.Π.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σας ευχαριστούμε θερμά δια την  ιδιαίτερη προσοχή σας στο άνω θέμα.

     ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

Α.Π.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΙ 


-----------------------------------------------------------------------------------------
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :  28-03-2016
ΠΡΟΣ :   ΕΠΣΠ

Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για την άδικη διαιτησία εις βάρος της ομάδος μας στην προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Πανφαληρικού την 27 Μαρτίου 2016. Η διαιτησία του κ. Λυτρίβη Ι. επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς προηγήθηκε καθαρό φάουλ σε ποδοσφαιριστή της ομάδος μας το οποίο δε σφυρίχτηκε στην φάση του πρώτου γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας στο 85 λεπτό. 

Το ιστορικό σωματείο μας  απαιτεί  το σεβασμό της διαιτησίας και ειδικά στα επόμενα κρίσημα παιχνίδια που θα κρίνουνε την παραμονή στη Β κατηγορία.

Ζητούμε την προσωπική σας ανάμιξη ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια κακή διαιτησία και να τονίσετε στους διαιτητές και τους βοηθούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι με τα λάθη τους απομακρύνουνε υγιείς παράγοντες και ποδοσφαιριστές απο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά.

Σας ευχαριστούμε θερμά δια την  ιδιαίτερη προσοχή σας στο σοβαρό θέμα της διαιτησίας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΙΓΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Α.Π.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 1928


 
Top