του Λουκά Κιοκτσόγλου

 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Άκρως ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο παρουσιάζονται οι ιθύνοντες της Κύπρου Κορυδαλλού, με τον γενικό αρχηγό Αλέκο Λιθόπουλο να τονίζει πως πρόκειται για την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου, με βάση τα όσα έχουν καταφέρει έως τώρα ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ. 

"Αυτός ο μήνας που διανύουμε είναι η περίοδος "φωτιά" της χρονιάς. Ακολουθούν συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου με δύο αναμετρήσεις την εβδομάδα, και παρά την κόπωση που θα υπάρξει καθώς αυτοί οι ρυθμοί δεν συνηθίζονται σε ερασιτεχνικό επίπεδο, εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε χωρίς άγχος, με στόχο να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή", ήταν αρχικά τα λόγια του κ. Λιθόπουλου, που για την ενδεχόμενη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας τόνισε:

"Υπάρχει κινητικότητα όσον αφορά τις μετεγγραφές και περιμένουμε για κάποιες καλές περιπτώσεις, ωστόσο τίποτα δεν έχει πάρει επίσημη μορφή οπότε δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Πάντως για όποιον και να έρθει, το σημαντικότερο είναι να προλάβει να προσαρμοστεί άμεσα για να είναι έτοιμος για τα ματς που έρχονται".

Τέλος, ο γενικός αρχηγός της Κύπρου ανέφερε: 

"Είμαστε έτοιμοι για τον "Γολγοθά" που ακολουθεί. Είναι αναμφίβολα η καλύτερη σεζόν στην ιστορία της Κύπρου Κορυδαλλού, αυτή που διανύουμε. Συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα για ό,τι καλύτερο προκύψει, ενώ για τα ημιτελικά του κυπέλλου ξέρουμε ότι το φαβορί είναι ο Αετός Κορυδαλλού, όμως εμείς θα παλέψουμε για το όνειρο του τελικού". 
Top