Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Θωμά Ναζλίδη αλλά και το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα Μπόγκνταν Μίλιτς η αποστολή της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τη Βέροια την Τετάρτη. 

Χωρίς τον τιμωρημένο πρώτο της σκόρερ στο πρωτάθλημα της Superleague, Θωμά Ναζλίδη, θα παραταχθεί η ΑΕΛ στο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στη Βέροια, στην πόλη της Ημαθίας. 
Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν και οι Αβραάμ, Μασούρας και Λαμπρόπουλος που αν και έπαιρναν μέρος κανονικά στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δεν θεωρήθηκαν απολύτως έτοιμοι για το σημαντικό παιχνίδι των «βυσσινί». 

Στην αποστολή της ομάδας δεν μπήκε το (αν όλα πάνε καλά με τις εργομετρικές εξετάσεις) τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Μπόγκνταν Μίλιτς. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ δεν υπήρχε η δυνατότητα έκδοσης δελτίου του υψηλόσωμου φορ μέχρι την Τετάρτη από την ΕΠΟ. Σήμερα ο παίκτης πέρασε από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη θεσσαλική ομάδα για 2,5 χρόνια. 

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με τη Βέροια: 

Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Τικίτο, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Φατιόν, Μασαλέσα, Αναστασόπουλος, Ικάουνιεκς, Ντοντό, Γκαγέχο, Ντέλετιτς, Καπός, Ευμορφίδης, Βαρέλα και Γκουλουζάντε.

πηγή sport fm
 
Top