Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε ο Αστέρας Χαϊδαρίου το πολύτιμο τρίποντο,κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.

Η ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου προηγήθηκε στο 36' με γκολ του Αντωνίου,ύστερα από ασσίστ του Σπυρόπουλου,ωστόσο το τέρμα του Παναγόπουλου,δευτερόλεπτα πριν από την λήξη,μοίρασε το καρπούζι στη μέση.

Να σημειωθεί πως ο Αστέρας είχε 16(!) απουσίες,ενώ έπαιζε χωρίς κανονικό τερματοφύλακα(έπαιξε 90' λεπτά ο στόπερ Καλογερόπουλος,κάτω από τα δοκάρια),όμως στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βασίλης Τσιάκαλος έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο Sportactive.gr:

"Παρουσιαστήκαμε ανώτεροι και στα 90 λεπτά και δεν απειληθήκαμε παρά μόνο σε δυο στημένες φάσεις,η μία εκ των οποίων κατέληξε στα δίχτυα από αδράνεια μας.

Ήμασταν κυρίαρχοι στον αγώνα,είχαμε δοκάρι(Τοροσιάδης) και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την αυταπάρνηση των παικτών μου γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχεις τόσες πολλές απουσίες,να παίζεις χωρίς τερματοφύλακα και να μην απειλείσαι σχεδόν καθόλου.

Η προσήλωση των παικτών μου έφτασε στο 100% και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που παρουσιάσαμε.

Στο τέλος,βέβαια,μας μένει μια πικρή γεύση που χάσαμε στην τελευταία φάση,τους τρεις βαθμούς,μέσα από τα χέρια μας."


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Καλογερόπουλος,Σπυρόπουλος,Ναλμπάντης,Παναγιωτακόπουλος,Tonykian,Κιλιτζιράκης,Νάος,Αντωνίου(80' Παπαδάκης),Δήμας,Τοροσιάδης,Τρέκο

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιαννόπουλος,Καρβέλας(85' Αρμάσης),Μπουρής,Χονδρογιάννης,Μπαλάσκας,Χαρικιόπουλος,Μαυρομιχάλης(46' Alimeta),Θανάτη,Δημόπουλος Δ.,Δημόπουλος Ξ. (65' Παναγόπουλος),Αδαμάκης
 
Top