του Πάνου Κομματέα
  

Την εξαίρεση του διαιτητή Πετρουμιάνου ζητεί ο Αστέρας Νίκαιας με ανακοίνωση που εξέδωσε,στην οποία,επίσης,αναφέρει και τα σημεία για τα οποία διαμαρτύρεται αλλά και το τι έγινε με την λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:
"«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε με θέματα διαιτησίας διότι θεωρούμε πως αυτή η τακτική είναι αναγκαία για να συμβάλουμε κι εμείς ως ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ στην αναβάθμιση του πειραικού ποδοσφαίρου.

Είχαμε αρκετές αφορμές μέχρι τώρα για να δημοσιοποιήσουμε τα παράπονά μας, αλλά αποφύγαμε να το κάνουμε.

Η σιωπή μας, όμως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αδυναμία.

Σήμερα, ωστόσο, ο διαιτητής του αγώνα με τον Φοινίκα Αγίας Σοφίας, κ. Πετρουμιάνος, επιχείρησε να αναδειχτεί σε πρωταγωνιστή του αγώνα, καθώς έβλεπε αρνητικά μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτός ήταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ, αφού σε πόλλες περιπτώσεις αρνήθηκε να εφαρμόση την σωστη επιλογή του κανονισμού.. χρεώνοντας την ομάδα μας με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες και με αποκορύφωμα την αποβολή του ποδοσφαιριστή μας ΓΚΕΡΛΕ..

1ον Όταν σε αποκρούση του τερματοφύλακα ΚΟΥΡΔΕΛΑΚΗ με τα χέρια εξώ από την μεγάλη περιοχή να δίχνει παίζετε ένω ο βοηθός του ΛΙΑΚΩΝΗΣ του επιδύκνιε την παράβαση, που θα ήταν «ΑΠΟΒΟΛΗ» αφου ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

2ον Ο ποδοσφαιριστής ΑΝΤΩΝΙΟΥ επρέπε να εχει αποβληθει από το 10’ διοτι δεν σταματήσε τα «γαλλικά» προς τους αντιπάλους του και αφου είδε την ανοχή του διαιτητη δεν εμείνε μόνο σε αυτό άλλα έπιασε το ποδοσφαιριστη μας ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ από το λαιμό , κλωτσια εν ψυχρώ από πίσω τον ΚΑΣΤΡΙΝΟΠΟΥΛΟ χωρίς ΠΟΤΕ να αποβληθεί. Με την λήξη του παιχνιδιού κι ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής(ΑΝΤΩΝΙΟΥ) προκαλούσε λέγοντας «Άντε τώρα να παίζεται για να σωθείτε» και συνεχίζοντας το υβριολόγιο του απέναντι σε ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ που προσπαθούσαν να τον ηρεμίσουν, ο ποδοσφαιριστής μας ΓΚΕΡΛΕΣ του ζήτησε το λόγο για τον οποίο στο παιχνίδι του είπε «Θα σου κόψω το ποδόσφαιρο». Ο εν λόγω διαιτητής τότε όρμηξε δείχνοντας κόκκινη κάρτα στον ΓΚΕΡΛΕ προς γενική κατάπληξη όλων. Εξώ απ’ τα αποδυτήρια ο ΓΚΕΡΛΕΣ τον ρώτησε τι έκανα και δέχτηκα την κόκκινη και εκείνος κόλλησε το κεφάλι στο μέτωπο του λέγοντας « Φύγε από εδώ μην σε τελειώσω». Στην μέση μπήκε γονέας ποδοσφαιριστή μας ο οποίος του είπε « Ας το παιδί ήσυχο» για να του απαντήσει ο διαιτητής «Εσύ φύγε μη σε θάψω εδώ».

Οι αποφάσεις του «κυρίως» σε θέματα πειθαρχικού ελέγχου ήταν τουλάχιστον απαράδεκτες με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν εκνευρισμό και στις δυο ομάδες και στον κόσμο. Και, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό σε βάρος του ΑΣΤΕΡΑ απ ‘ τον εν λόγω διαιτητή.

Για το λόγο αύτο ζητούμαι από την αρμόδια επιτροπή να μην ξανα οριστεί ο συγκεκρίμενος διαιτήτης σε αγώνα της ομάδας μας.

Αυτό που ζητάμε είναι ίση μεταχείριση, το 50-50 και τίποτε άλλο. Καλούμε τους υπευθύνους της Επιτροπής Διαιτησίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί ο ΑΣΤΕΡΑΣ θέλει πραγματικά να βοηθήσει στη λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.

Όμως τέτοιες διαιτησίες δεν βοηθούν προς την κατεύθυνση αυτή

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά και να μη χρειαστεί να επανέλθουμε…» 
Top