του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Την εξαιρετική της πορεία συνεχίζει και το 2017 η Κύπρος Κορυδαλλού, που για την 15η αγωνιστική της Α' Πειραιά νίκησε το Σάββατο εντός έδρας την ΑΕ Χαραυγή Αστέρας με 2-1.

Η Κύπρος ενισχύθηκε με τον νεαρό μέσο Γιώργο Σταυρόπουλο, που αγωνιζόταν στην Κ20 της ΑΕΚ, ενώ συνεχίζει να αναζητεί 1-2 καλές περιπτώσεις, για τις οποίες θα κινηθεί μόνο αν πραγματικά οι άνθρωποι της κρίνουν ότι αξίζει τον κόπο.

Για το επερχόμενο πρώτο παιχνίδι-ντέρμπι του ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού, ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου τόνισε:

"Τα τελευταία χρόνια ο Αετός πρωταγωνιστεί και στο κύπελλο, έχοντας φτάσει αρκετές φορές ως εδώ. Από την άλλη εμείς έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Το τεχνικό μας τιμ έχει δείξει όλη τη σεζόν ότι δουλεύει άψογα, η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα, οπότε είμαστε όλοι μια καλή παρέα που ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι θα γίνουν δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς και ελπίζω και ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Ο καλύτερος ας πάει τελικό".


 
Top