NIKAIA
Είμαι ο προπονητής του Παννεαπολικού, Γιώργος Ξυπολυτάς και δυστυχώς παρά το γεγονός ότι αντιπαθώ τις όποιες αντεγκλήσεις και μάλιστα μέσω του Τύπου, αναγκάζομαι να υπερασπιστώ την πληγείσα υπόστασή μου από τις ανακρίβειες του συντάκτη της ανακοίνωσης των Νέων Δραπετσώνας ο οποίος είναι ψεύτης , υποκριτής, διαστρεβλώνει την αλήθεια και τελικά θα μπορούσε να είναι ένας φαντασιόπληκτος σεναριογράφος μιας κακόγουστης ταινίας επιστημονικής φαντασίας….. 

Ανεξάρτητα την θέση που θα πάρει η διοίκηση της ομάδας μου και επειδή αναφέρεται «έμμεσα» σε εμένα, έχω να αναφέρω ότι….. κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, προπηλακισμούς δέχτηκα εγώ και οι παίκτες μου ακριβώς στην είσοδο των αποδυτηρίων μας, από παίκτες και παράγοντες των Νέων οι οποίοι αντί να πάνε στα αποδυτήρια τους που ήταν 50 μέτρα παρακάτω, περίμεναν τους αργοπορημένους (κατ’ εντολή μου προκειμένου να μην δημιουργηθεί οποιαδήποτε παρεκτροπή) παίκτες μου, μας επιτέθηκαν και δεν μας επέτρεψαν να εισέλθουμε στα αποδυτήριά μας.

Όλοι όσοι ήταν  παρόντες στο γήπεδο, αλλά και οι 15 αντίπαλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε σε πρωτάθλημα και κύπελο μπορούν να επιβεβαιώσουν για το είδος του ποδοσφαίρου που αποδίδουν κάθε Σαββατοκύριακο οι παίκτες μου….. ρώτησε όλους αυτούς ψεύτη-Χ. Ταουξή αν οι παίκτες μου παίζουν καράτε, αν έχουν ήθος, αν σέβονται διαιτητές και αντιπάλους και τελικά, αν είναι άμπαλοι, «τσουρουκάδες» και «δρεπανηφόρα άρματα» – Παρέταξα τους παίκτες μου για να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά αυτοί άκουσαν και έμαθαν όλα τα φωνήεντα και τις διφθόγγους της Ελληνικής Γλώσσας από αντίπαλους που προσπαθούσαν να πάρουν σφυρίγματα από τον διαιτητή….. και ευκαιρίας δοθείσης (νο1), πέστε μας εσείς πόσες (4) κόκκινες κάρτες έχετε και για ποιους λόγους ?

Ο 18χρονος Ζημινόπουλος είναι αυτός που με αντιαθλητικό σπρώξιμο δικού σας παίκτη, 5’ πριν από την φάση που επικαλείσε, είχε την τύχη-ατυχία να πέσει με δύναμη στον τοίχο (πίσω από την εστία) πέφτωντας δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας και σηκώθηκε χάρις τις προσπάθειες του γιατρού του αγώνα. 

Ωστόσο, αγανακτισμένε τιμητή της δικαιοσύνης (χαχαχα) Χ.Ταουξή δεν αναφέρεις τίποτα για αυτό το εξώφθαλμο πέναλτι (στην συγκεκριμένη φάση) που ο διαιτητής αγνόησε….. και ευκαιρίας δοθείσης (νο2), υποκριτή-Χ.Ταουξή, για την επίθεση στον γιατρό του  αγώνα , του εν «εξάλλω καταστάσει» ποδοσφαιριστή της ομάδας σου,  λόγο ΚΑΙ για τον οποίο αποβλήθηκε στη συνέχεια (και αναφέρεται στο φύλλο αγώνος), τι έχεις να πείς ?

Φαντασιόπληκτε σεναριογράφε-Χ.Ταουξή, την αλλαγή την είχα ζητήσει από τον διαιτητή, έχοντας παραδώσει το σχετικό έγγραφο στον παρατηρητή αγώνος λίγο πριν την φάση του τραυματισμού του παίκτη της ομάδας σου….. ο διαιτητής ενέκρινε την αλλαγή, και αυτή έγινε νομίμως….. το τι δικαιολογήθηκε ο διαιτητής στην συνέχεια, διαστρεβλωτή της αλήθειας-Χ.Ταουξή, το ξέρεις αλλά για λόγους εντυπώσεων και μόνον, γράφεις αυτά που γράφεις στην κατάπτυστη ανακοίνωσή σου.

Φαντασιόπληκτε σεναριογράφε-Χ.Ταουξή, πριν να συντάξεις σε χαρτί τις κρυφές επιθυμίες σου, καλό θα ήταν να συγχρονιστείς με τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας σου, αφού ο μέν πρώτος ευχαρίστησε τον ομόλογό του, κ. Τσίλη για την άψογη φιλοξενία – καλάθια με φρούτα και νερά (ναι, αυτήν που εσύ ειρωνευόμενος αναφέρεις ως θερμή), ο δε δεύτερος συνεχάρη εμένα και τον διαιτητή επικαλούμενος την ίδια φράση («έγινε καλό αλλά δύσκολο παιχνίδι»).

O προπονητής του Παννεαπολικού, Γιώργος Ξυπολυτάς


BOUKIS


 
Top