ΕΦΗΒΙΚΟ 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ–ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-0

Συνέχεια στα δυνατά παιχνίδια με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Βαγγέλη Ρέντζου που συνοδεύτηκε από νίκη με 2-0 επί του ΆρηΘεσσαλονίκης, στο γήπεδο Τζιτζιφιών.

Οι έφηβοι του Εθνικού ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και με ένα ακόμα εξαιρετικό στήσιμο και κοουτσάρισμα από τον έμπειρο κόουτς, δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα απέναντι σε μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα όπως ο Άρης. Τα γκόλ πέτυχαν ο Πίσσας με κεφαλιά και ο Πρίφτης μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Σιγαλάκου.


"Τα συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε (και συνεχίζουμε να δίνουμε) αυτή την εβδομάδα, μας έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε όλα τα παιδιά και όλα όσα έχουμε δουλέψει τον τελευταίο καιρό", τόνισε ο Βαγγέλης Ρέντζος και συνέχισε:

"Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία, η ομάδα τα έχει ενσωματώσει στο παιχνίδι της και δεν είναι τυχαίο ότι είναι ανταγωνιστική σε όλα αυτά τα δυνατά παιχνίδια με κορυφαίους αντιπάλους. 

Φυσικά δεν είναι τυχαία και τα αποτελέσματα των αγώνων αυτών, παρότι το αποτέλεσμα είναι κάτι που δεν είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και είναι καλοδεχούμενο μόνο αν έρχεται σαν συνέχεια ενός σωστού τρόπου παιχνιδιού".


BOUKIS


 
Top