ΒΙΚΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
Κοντά στις Μικτές στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των προεθνικών ομάδων (6ος όμιλος).Δίπλα στα παιδιά και των δύο μικτών! 

Σύσσωμη η Τεχν. Επιτροπή υπό την προεδρία του Γιάννη Νάκα (Γεν. Γραμματέας της Ένωσης). Τα δύο μέλη της Τεχν. Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος. Δίπλα στα παιδιά και ο Τεχν. Διευθυντής των Μικτών Μιχάλης Κατσίμπρας .Το παιχνίδι παρακολούθησαν οι πρώην προέδροι της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, Γιώργος Φλαμπούρης, ο πρώην πρόεδρος των Γλυκών Νερών Γιώργος Δρούγκας και ο προπονητής του Κεραυνού και πρώην κόουτς των Μικτών Τάκης Μακροδημήτρης.

Από τους φιλοξενούμενους παρόντες, ο κύριος Γεώργιος Κουνιάς και ο κύριος Κανελλόπουλος (φροντιστής). Δικαιολογημένα "μόνο"  η απουσία του κυρίου Μπουλούσηβ που ήταν σε άλλο πόστο της ανδρικής ομάδας του Ατρόμητου Αθηνών. 

Αξιοσημείωτο βέβαια είναι,  ότι οι προπονητές και οι βοηθοί και των δύο ομάδων είναι δίπλα στα παιδιά καθ όλη την διάρκειά της εβδομάδος. 

Πόσο μάλλον την  κρίσιμη στιγμή των αγώνων. !!! Καλές Γιορτές με Υγεία και Ευημερία σε  όλους εσάς και στις οικογένειες σας! 
 
Top