του Πάνου Κομματέα
  
Την εικόνα του αγώνα με την Σπίθα Νίκαιας,από την δική του οπτική γωνία,μετέφερε στο Sportactive.gr,ο προπονητής του Φοίνικα Αγίας Σοφίας,Θανάσης Παύλοβιτς:


"Δύσκολο τρίποντο σε μια πολύ καλή έδρα,ενάντια σε μια ομάδα πολύ δυνατή,ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι.

Έχω προειδοποιήσει πως κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα είναι πολύ δυνατό,ανεξάρτητα από την βαθμολογική κατάταξη της κάθε ομάδας.

Κατά διαστήματα παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα στο γήπεδο.

Μπαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να τελειώσουμε και αυτό νομίζω είναι ένα στοιχείο που πρέπει να διορθώσουμε.

Ο αντίπαλος διέθετε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ που σταμάτησε πολλές από τις φάσεις που βγάλαμε με αποκορύφωμα το πέναλτι.

Είχαμε την ατυχία να χάσουμε από νωρίς,τον ποδοσφαιριστή μας,Νέστορ από ένα άκρως αντιαθλητικό μαρκάρισμα,το οποίο θα τον αφήσει για ένα μήνα εκτός με βαρύ διάστρεμμα.

Προηγηθήκαμε από ένα πέναλτι,δύο λεπτά μετά από το χαμένο,στο οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτυρήθηκαν τόσο πολύ οι αντίπαλοι μας.

Τελικά πήραμε την νίκη δημιουργώντας κι άλλες φάσεις που όμως δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι.

Κρατάμε τους 3 βαθμούς,ενώ για την συνέχεια,πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι και σοβαροί γιατί τα επόμενα ματς είναι δύσκολα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την νίκη και την,κατά διαστήματα καλή απόδοση και τέλος,θέλουμε να αφιερώσουμε αυτήν την νίκη στον άτυχο Νέστορ."


 
Top