Με δύο ασίστ του Βασίλη Καλλυβωκά και δύο γκολ του Αποστόλη Παφίλη,ο Πειραϊκός έκαμψε την αντίσταση του Χατζηκυριακείου,στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Γ΄Ε.Π.Σ.Π. με 2-0.

Έτσι ο... Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς για τους Νεοφαληριώτες,καθώς ανέβηκαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι εντός των θέσεων που οδηγούν σε προβιβασμό. 

Οι δύο αυτοί παίκτες δεν ήταν οι μόνοι που ξεχώρισαν,καθώς είχαν άξιους συμπαραστάτες την αμυντική τετράδα που αποτελεί το μεγάλο της "όπλο" τις τελευταίες έξι αγωνιστικές που ο Πειραϊκός μετράει έξι νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ. 

Ο Παφίλης στο 20ο λεπτό σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι,όμως ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα... δε λάθεψε ξανά. 

Στο 30' λοιπόν ο Παφίλης από έξοχη μπαλιά του Καλλυβωκά βγήκε απέναντι στον Κούβαρη,τον "κρέμασε" και "άνοιξε" το σκορ για τους,τυπικά σήμερα γηπεδούχους. 

Στο δεύτερο ημίχρονο,οι..."συνεργάτες" Καλλυβωκάς - Παφίλης "χτύπησαν" ξανά. 

Ο πρώτος έβγαλε απέναντι από τον γκολκίπερ τον τελευταίο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 53'. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ:Μπακαλάρος,Θεοχαράκης,Θηραίος,Μάσιος(54' Στρουμπούκης) ,Καλλυβωκάς,Σκόκοτας,Σεϊντάρασι(60' Παυλάκος),Μητσοκάπας,Μηλιώνης,Κοντίνης,Παφίλης(68' Βασιλείου).

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ:Κούβαρης,Παπαθέου,Ζωγραφάκης,Ρακιτζής,Νάνος Ν.,Χριστοδουλάκος,Στεφανάκης(68΄Γεωργίου),Μπάλιας,Μαστοράκης(58' Σκάλας),Νάνος Χ.(46' Κηπουρός),Κούτσης


BOUKIS


 
Top