Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στον ΠΑΟΚ είναι ο Νίκος Κοροβέσης. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια στο Κύπελλο και συνολικά 42 λεπτά. Ο Βλάνταν Ίβιτς, δεν τον υπολογίζει και έτσι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Μία από αυτές που εξετάζουν την περίπτωσή του είναι και η Κέρκυρα. Oι «Φαίακες» εμφανίζονται... ζεστοί για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο Έλληνας μέσος, αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας και δεν αποκλείεται μετά την πρωτοχρονιά να υπάρξει και επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του. Άλλωστε, μετά την αποχώρηση του Χιντζίδη ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα ήταν αρνητικός σε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, αλλά και ως μπακ.

Επίσης, όπως προκύπτει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, και ο ίδιος αναζητεί ομάδα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όμως, αν δεν βρει κάτι που να τον ικανοποιεί απόλυτα δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν, αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή του σε περίπτωση που η Κέρκυρα... τρέξει τις διαδικασίας και αποφασίσει να κινηθεί με κάθε επισημότητα για να τον αποκτήσει.

Πηγή: gazzetta.gr
 
Top