Αθήνα
Κάτι που είναι γνωστό εδώ και δύο 24ωρα ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Η διοίκηση γνωστοποίησε την πρόσληψη του Νίκου Λυμπερόπουλου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας να δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του.

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή» αναφέρει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο 41χρονος επιστρέφει στο «τριφύλλι» μετά από 13,5 χρόνια και στις λιτές δηλώσεις που έκανε τόνισε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του».

Στις ακαδημίες ο Φύσσας

Στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, μετά από ένα πολύ σύντομο διάλειμμα 10 μηνών, επιστρέφει ο Τάκης Φύσσας.

Αυτή την φορά ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» αναλαμβάνει ένα διαφορετικό πόστο σε σχέση με αυτό που κατείχε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016, καθώς θα είναι ο νέος διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου, αντί του Γιάννη Σαμαρά.

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα είναι ο νέος διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά, τον οποίο η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του και εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του.

Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν ως ποδοσφαιριστής το 2007, μετά από την πρώτη θητεία του που ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2003. Η δεύτερη ως διευθυντής ποδοσφαίρου τον Αύγουστο του 2014 θέση που διατήρησε έως τον Φεβρουάριο του 2016» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Τάκης Φύσσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ για την τιμή που μου γίνεται να αναλάβω αυτή τη θέση, είναι σημαντική. Οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι μοναδικές, έχοντας να κάνουν με παιδιά, γι' αυτό έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 
Top