Με ανακοίνωση του ο,μέχρι πρότινος,διαιτητής Δημήτρης Σαββατιανός έκανε γνωστό,πως αποχωρεί από τον χώρο της διαιτησίας,αφήνοντας σαφείς αιχμές,τόσο προς την Ένωση Πειραιά,όσο και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά:

"Σήμερα,1/12/2016,εγώ ο Δημήτρης Σαββατιανός δηλώνω αμετάκλητη παραίτηση από τον σύνδεσμο διαιτητών Πειραιώς,όπου είμαι μέλος από το 2009.

Αιτία της ανωτέρω απόφασής μου είναι ότι παρότι εγώ δεν διεκδικώ αναβάθμιση μέσω πλαγίων οδών και δεν έχω την αξίωση αναβάθμισης μιας και υπηρετώ το λειτούργημα της διαιτησίας από χόμπι και αγάπη για το άθλημα κρίνοντας ότι έτσι θα συμβάλλω με αγνότητα και καθαρότητα σε μια διεξαγωγή πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών,πράγμα που με λύπη μου διαπιστώνω,ότι μόνο αυτό δεν συμβαίνει από τα θεσμοθετημένα όργανα που έχουν άλλη νοοτροπία και φιλοσοφία στο θέμα αυτό και πιθανόν και άλλες φιλοδοξίες σε αντίθεση με μένα.

Καταθέτω την οριστική παραίτησή μου από τα μητρώα του Σ.Δ.Π. Πειραιά έχοντας ως ανταμοιβή μου την καλή μαρτυρία των σωματείων του Πειραιά σε όλη τη διαδρομή μου,χωρίς ένα ψεγάδι εναντίον μου και προπάντων την συνείδησή μου καθαρή ότι έπραξα αυτό που μπορούσα με ανιδιοτέλεια και κατάθεση ψυχής.

Με την υπάρχουσα κατάσταση στα δρώμενα της Ε.Π.Σ.Π. και της Σ.Δ.Π.Π. δεν θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο άθλημα που αγάπησα και πάλεψα για την άνοδό του.

Δυστυχώς το επίπεδο των παραγόντων και των δυο θεσμοθετημένων οργάνων μόνο αυτό το σκοπό δεν έχουν και υποχρεούμαι εκ συνειδήσεως να υποβάλλω την παραίτηση μου."


 
Top