του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ηράκλειο

Eπίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Εργοτέλης ευχαριστώντας τον Πανθηραικό μετά το τελευταίο τους ματς, για την φιλοξενία του, και ρίχνωντας βολές προς πάσα κατεύθυνση.

''Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού για τη φιλοξενία και γενικότερη συμπεριφορά τους προς τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας στο χτεσινό «επεισοδιακό» αγώνα.

Συγχαίρουμε την ομάδα του Πανθηραϊκού για το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μακάρι να αγωνίζονται έτσι όλες οι ομάδες και να μην υπάρχουν «φιλικοί» αγώνες...

Τα «παπαγαλάκια», τα οποία διέδιδαν όλη την περασμένη εβδομάδα ότι θα περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα στη Σαντορίνη λόγω του έντονου κρητικού στοιχείου στην ομάδα του Πανθηραϊκού, διαψεύστηκαν. Νομίζουν ότι είναι όλοι σαν εκείνους και τις ομάδες που υπηρετούν ή υποστηρίζουν, που παίζουν «φιλικά» από την αρχή του πρωταθλήματος... Δυστυχώς γι' αυτούς, υπάρχουν πολλές ομάδες και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για την ομάδα τους και μόνο, για την τιμή και την αξιοπρέπεια τους, όχι για να «κονομήσουν»...

Ο Εργοτέλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται μόνο κάθε Κυριακή εντός του γηπέδου και όχι μεσοβδόμαδα εκτός αγωνιστικού χώρου... Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να ενισχυθούμε στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, με στόχο να μην είμαστε μόνο η ακριβότερη αλλά και η καλύτερη ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Τον Μάιο, ό,τι κι αν κάνουν κάποιοι, ο Εργοτέλης θα είναι πρωταθλητής''.


BOUKIS


 
Top