Του Βασίλη Μπέση

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στην Ένωση Καμινίων και τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου που διεξήχθη για την 10ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Πειραιά και έληξε 0-0 στο γήπεδο του Ρέντη.

Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε αμυντικογενές παιχνίδι με τον Πήγασο ωστόσο να δημιουργεί τις κυριότερες φάσεις για να σημειώσει κάποιο τέρμα χωρίς όμως επιτυχία.

Με αυτό τον βαθμό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 9 βαθμούς και βρίσκοντε στην 12ή θεση ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς δείχνοντας πάντως σημάδια ανάκαμψης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον τεχνικό του Πήγασου.κ.Μανώλη Χαρόπουλο και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Η ομάδα μας έδειξε χαραχτήρα , παίξαμε με πάθος και πήραμε δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα και αυτό θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια.

Είχαμε για ακόμα μια φορά πολλές ελλείψεις παικτών όμως όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν το 100% και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση τους , θα πρέπει όμως να έχουμε και ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια που κάνουμε.''

BOUKIS


 
Top