Του Βασίλη Μπέση

Ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα έφερε η ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου την περασμένη αγωνιστική καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού και έτσι ο σύλλογος του Κερατσινίου έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό σε οχτώ αγωνιστικές.

Αυτό το ματς ήταν και η αφορμή κατά την οποία η διοίκηση των ''ερυθρόλευκων'' εξέδωσε μια άκρως επιθετική ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά μέσω του sportactive.


'' Συγκυρίες,συμπτώσεις,ανθρώπινα λάθη...
Ανίκανοι,κομπλεξικοί,αντιΟλυμπιακοί,άσχετοι με το άθλημα και μάλλον με τον αθλητισμό και το πνεύμα του αθλητισμού.
Οκ για ένα,παιχνίδι,για δύο,όχι όμως και για οχτώ αγώνες.(ευτυχώς μεσολάβησε ρεπό και ξεκουράστηκαν τα μάτια μας)Ακόμα πιο μεγάλο ΟΧΙ για 3 χρόνια(τόσα είμαι σε αυτήν τη θέση του υπεύθυνου τύπου του Ολυμπιακού Κερατσινίου) και κάθε Κυριακή νομίζω ότι τα έχω δει όλα κι έρχεται η διάψευση στον επόμενο αγώνα.
Επαναλαμβανόμενα γεγονότα κάτι σημαίνουν και μένω στον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Κορυδαλλού.
Ο άρχων του αγώνα υποδειγματικός, όχι σαν 12ατος παίκτης της Αστυπάλαιας αλλά σαν 11άδα ολόκληρη μόνος του.Όλη η αμυντική λειτουργία εξαρτιόταν από τον ρέφερι.Εφευρέσεις κι επινοήσεις απίστευτες.Το πιο μακρινό φάουλ που μας έδωσε ήταν πίσω από το κέντρο ...
Δεν ήταν όμως μόνο η αμυντική του ικανότητα.Ο πολυτάλαντος "κύριος" Ποτογλου ήταν και το καλύτερο εργαλείο της Αστυπάλαιας στην επίθεση.
Απαγόρευε και την οπτική επαφή κάποιες φορές στους παίκτες του Ολυμπιακού Κερατσινίου,δίνοντας φάουλ και έβαζε την μπάλα στην περιοχή μας.
Την προηγούμενη χρονιά με τον ίδιο αντίπαλο είχαμε να παίξουμε και εναντίον του κου Κωνσταντόπουλου. Φέτος είχαμε τον κο Πότογλου.
Του χρόνου θα γνωρίζουμε...είπαμε συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες παύουν να είναι συμπτώσεις όσο κι αν θέλουν κάποιοι να μην το βλέπουν.
Σήμερα είχαμε και τον γιατρό του γηπέδου να παίρνει μέρος στον αγώνα,φυσικά υπέρ της ομάδας του Κορυδαλλού,κάνοντας λεκτικές επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές μας.
Λίγος σεβασμός στους αθλητές,στον ιδρώτα και στους κόπους τους,που κάτω από αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες
προσπαθούσαν τουλάχιστον....
Κακόμοιρο ποδόσφαιρο,με ανίκανους και υπέρ του δέοντος "ΙΚΑΝΟΥΣ" ανθρώπους δεν έχεις όχι κανένα μέλλον αλλά ούτε και παρόν.
Εκ του Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και του πρόεδρου Διαμαντή Ρίζου

Υπ.Τύπου Πιέρρος Μαυροειδόγγονας. ''
 
Top