Τη νίκη με 3-1 πήρε χθες η Μικτή ομάδα Νέων του Πειραιά, που αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Αρκαδίας για το πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων της ΕΠΟ. Η ομάδα του Τέλη Μελά (φωτό) παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, και πήρε σχετικά εύκολα το θετικό αποτέλεσμα.

Για τη νίκη της ομάδας του μίλησε ο προπονητής της Μικτής Νέων του Πειραιά, Τέλης Μελάς:

"Τα παιδιά έπαιξαν αρκετά καλά, αλλά φυσικά έχουν ακόμη περισσότερη ποιότητα και μπορούν να δείξουν και άλλα πράγματα στο γήπεδο. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν σε αυτό όμως πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στην ομάδα της Αρκαδίας. 

Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και όλα τα παιδιά είναι υγιή. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο". Ο κεντρικός αμυντικός της Μικτής Περαιά, Σωτήρης Μελάς (φωτό), τόνισε για το ματς αλλά και την απόδοσή του:

"Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε το γκολ. Νομίζω πως θα μπορούσα να τα πάω ακόμη καλύτερα, αλλά δεν ήταν και τόσο δυνατός ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε δυνατά για νίκες στα επόμενα παιχνίδια".


Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μικτής Πειραιά, Θανάσης Τσουκαλάς (φωτό), από την πλευρά του δήλωσε για το αποτέλεσμα αλλά και την απόδοσή του: 

"Παίξαμε πολύ καλύτερα απ' ότι στο προηγούμενο ματς και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει την υπόθεση νίκη γρήγορα και να μη δυσκολευτούμε καθόλου, ενώ και εγώ επιτέλους έδειξα πιστεύω ένα πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Στόχος μας είναι ο τελικός της διοργάνωσης και γιατί όχι και η κατάκτηση του τροπαίου".Οι συνθέσεις των ομάδων

Μικτή Πειραιά: ΚΛΑΔΑΚΗΣ, ΚΟΜΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΜΕΛΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΠΑΛΟΠΗΤΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΚΟΓΚΑ, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ, ΛΟΥΒΗΣ, ΔΑΝΤΣΑΚΑΣ

Mικτή Αρκαδίας: ΣΚΑΝΤΟΣ, ΜΠΙΣΙΑΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΑΛΕΜΗΣ, ΜΕΪΔΑΝΗΣ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΡΟΣ, ΣΟΥΡΓΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ, ΛΟΛΙΑΜΠΤΗΣ, ΣΚΑΜΠΤΟΣ


 
Top