Ισόπαλος με 1-1 έμεινε ο Αστέρας Χαϊδαρίου στην έδρα του Αμαρουσίου και με αυτό το αποτέλεσμα έκλεισε το 2016,αφού την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ρεπό.

Ο Τοροσιάδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 40',με την ισοφάριση να έρχεται μόλις δυο λεπτά αργότερα από τον Beqo.

Ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής από το γήπεδο,ωστόσο ο Δήμας σημάδεψε το δοκάρι του Αμαρουσίου.

Ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου,Βασίλης Τσιάκαλος,μίλησε αποκλειστικά στο Sportactive.gr,για το παιχνίδι,ενώ έκανε και ένα μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

Οι εντυπώσεις του από το παιχνίδι:

"Για το αποτέλεσμα δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ο λόγος είναι ότι είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και χάσαμε 3 κλασσικές ευκαιρίες,ακόμα,για να προηγηθούμε,όμως ήμασταν άστοχοι.

Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν πολύ και θέλω να τους συγχαρώ γιατί δεν φτάνει να δίνεις συγχαρητήρια μόνο στις νίκες.

Και στην τελική,το ότι φτάσαμε,εγώ και οι συνεργάτες μου,να φεύγουμε στεναχωρημένοι από το γήπεδο,παίρνοντας Χ από το Μαρούσι,ενώ εκείνοι ήταν ευχαριστημένοι λέει κάτι για την παρουσία μας."

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό:

"Θα έλεγα πως είμαστε το μοναδικό νεοσύστατο σωματείο που βρίσκεται τόσο ψηλά,γιατί συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις,οι καινούριες ομάδες είναι στα πιο χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Κρατάμε ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου,μέχρι στιγμής και ότι ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει μπει για τα καλά στην ζωή του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου και τον σέβονται σαν να είναι μια ομάδα που υπάρχει χρόνια.

Το πρόσημο σαφώς και είναι θετικό."

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΡΟΥΣΙ: Αγγελάκης,Σταυράτης,Αλεξανδράκης,Διαμαντης,Περισοράτης,Λάμπρος,Beqo(87' Λεχουρίτης),Κυρώσης(90' Γεωργακόπουλος),Μαντόπουλος,Μαραβελάκης Η.,Κυριακέας(43' Μαραβελάκης Σ.)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Σάμιος,Χαραλάμπους,Ναλμπάντης,Παναγιωτακόπουλος,Τοροσιάδης,Κιλιντζιράκης(44' Νάος),Ράπτης,Σπυρόπουλος(55' Καουκάκης),Τρέκο,Δήμας(66' Ρουμελιώτης),Τονικιάν
BOUKIS


 
Top