ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Την ήττα με 3-2 σετ υπέστη στο γειτονικό ντέρμπι η ΔΑΣ Δραπετσώνας από τον Απολλώνιο στο κλειστό Δραπετσώνας "Παπαμιχαήλ" για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής γυναικών, την Τετάρτη 21/12.

Τα σετ: 22-15, 24-26, 25-23, 25-21, 15-17

Σε έναν αγώνα που διήρκεσε 2 ώρες και 50 λεπτά παίχτηκε πολύ καλό βόλεϊ, πραγματική διαφήμιση του αθλήματος και από τις δύο ομάδες. Στο τέλος νίκησε η ομάδα του Απολλώνιου στο τάι-μπρεικ, με 17-15 λόγω περισσότερης εμπειρίας αλλά και τύχης.Η Δραπετσώνα παρουσίασε μια εικόνα πολύ καλή, μαχητικότητας, πάθους και ψυχής, με νεανικό μέσο όρο ηλικίας. Άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω εκτός από τον ένα βαθμό που πήρε. Θα μπορούσε να γίνει η ολική ανατροπή του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν σε 2-2 και στο 5ο σετ το σκορ να είναι 14-9 υπέρ του Απολλώνιου. 

Η Δραπετσώνα πήρε το service, ανέλαβε να τα εκτελεί η πασαδόρος Αγάπη Φούσκα, και με ψυχραιμία και δεξιοτεχνία πήρε δύο άσσους, ενώ δυσκόλεψε τον Απολλώνιο στην υποδοχή με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 15-14 υπέρ της Δραπετσώνας. Η μεγάλη ανατροπή πλησίαζε και ο κόσμος είχε ενθουσιαστεί και χειροκροτούσε.

Παρόλα αυτά με την εμπειρία του ο Απολλώνιος έβγαλε μια καλή υποδοχή και ισοφάρισε σε 15-15, ενώ στη συνέχεια με δύο συνεχόμενα service (το ένα κακή υποδοχή και το άλλο κακή άμυνα από τη Δραπετσώνα) έκανε το 17-15 και πήρε τη νίκη.

Από τον Απολλώνιο διακρίθηκαν οι έμπειρες Σιώρη και Θεοδωρακέα.

Από τη Δραπετσώνα διακρίθηκαν οι Φούσκα, Κουμβάκη, Καραγιαννίδου και Μαρκάκη, χωρίς ωστόσο να υστερήσουν και οι υπόλοιπες παίκτριες.


Η σύνθεση της Δραπετσώνας: Καραγιαννίδου, Φούσκα, Κουμβάκη, Τζώρτζη, Κρεμμύδα (Λ), Μαρκάκη, Ιωάννου, Βάγγη, Βανιανίτη (Λ), Χατζηπέτρου, Μπουρέλη, Δούκα, Ζάπα, Βροντίση

Προπονητές: Χατζηδημητρίου, Μαρμαρινός

Η σύνθεση του Απολλώνιου: Σιώρη, Θεοδωρακέα, Μπουρέκα, Μάστορα, Κατσαρού, Καρακιανίτη

Προπονητές: Δεναξάς, Πλουμίδης

Το επόμενο παιχνίδι της Δραπετσώνας θα είναι στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμης 11/1/2017.

Η ομάδα της Δραπετσώνας εύχεται στην αθλήτρια της Αγάπη Φούσκα, που σήμερα κλείνει τα 19 της χρόνια, να τα εκατοστήσει και να έχει καλή σταδιοδρομία τόσο επαγγελματικά όσο και στο χώρο του αθλητισμού.BOUKIS


 
Top