Του Βασίλη Μπέση

Μια πολύ σπουδαία νίκη με 2-0 κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΑΣ Ποντίων ενάντια στον αξιόμαχο Άρη Αμφιάλης , αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο ''τρίποντο'' σχετικά άνετα καθώς προηγήθηκαν με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Γεργεριτάκη στο 23' και Λουκάνι στο 41' ενώ έχασαν κάποιες κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ ωστόσο αρκέστηκαν τελικά στο τελικό 2-0.

Με αυτή την νίκη οι Πόντιοι εδραιώθηκαν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα όντας στην 8ή θέση με 17 βαθμούς σε 12 αγώνες σε αντίθεση με την ομάδα της Αμφιάλης που έμεινε στους 6 βαθμούς και βρίσκεται ακριβώς μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον τεχνικό των νικητών κ.Ματθαίου και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Πετύχαμε μια σημαντική νίκη μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Και σε αυτό το ματς είχαμε από νωρίς αναγκαστική αλλαγή όμως καταφέραμε να μην επηρεαστούμε και να πραγματοποιήσουμε ένα πολύ καλό τακτικά και παιχτηκά πρώτο ημίχρονο στο οποίο σημειώσαμε και τα δύο τέρματα.

Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ώστε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ώστε να εξασφαλίσουμε όσο γίνετε πιο γρήγορα την παραμονή.''

ΑΣ Ποντίων : Λαζαρόπουλος , Ντέρτζιο , Τσίντζος , Τζίτζηρας , Γιατζιτζόγλου , Κουρτίδης(85΄Καλουδιώτης) , Παπαδόπουλος , Μενδρινός , Θωμαίδης(12' λ.τ Λουκάνι) , Νίκανδρος , Γεργεριτάκης(78' Πρωτόπαπας)

Άρης Αμφιάλης : Αλεξόπουλος , Σπύρου , Βαλσαμίδης , Γκάτζιος(71' Βογιατζόγλου) , Πολλάς , Ευθυμιάδης , Χριστοφής(64' Χατζησεβαστός) , Πετρόγγονας , Γιατσάι , Παπαδόπουλος , Πλατσίδας 

BOUKIS


 
Top