Ένα ακόμα πολύ δυνατό φιλικό για την εφηβική ομάδα του Εθνικού και μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση για τους μικρούς του Βαγγέλη Ρέντζου. 

Το εξαιρετικό στήσιμο πάνω σε ένα σεμιναριακό 3-5-2 από τον κόουτς Ρέντζο και την ομάδα του, είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει την πολύ καλή ομάδα του Πανιωνίου και να κερδίσει το ματς με τέρμα του Ηλιόπουλου, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα.  

"Ομάδες σαν την Κ17 του Πανιωνίου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο σε σχέση με τις Ακαδημίες ερασιτεχνικών ομάδων. Στον Εθνικό (που περιστασιακά δεν είμαστε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο), προσπαθούμε και βελτιώνουμε τα παιδιά, κάνουμε σημαντική δουλειά με την συνεργασία εξειδικευμένων επιστημόνων, όπως το Λαέρτειο Κέντρο και το γεγονός ότι στεκόμαστε ανταγωνιστικά με τέτοιες Ακαδημίες ομάδων Σούπερ Λιγκ δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο", δήλωσε αρχικά ο κ. Ρέντζος και συνέχισε:

"Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά και πιο σημαντικό από το επιτυχές αποτέλεσμα είναι ότι είχαμε αρκετές ελλείψεις, γιατί την προηγούμενη είχαμε αγώνα με την Οδηγήτρια όπου κερδίσαμε 3-1, οπότε έπρεπε να κάνουμε ένα ροτέϊσον για να μην επιβαρύνουμε τα παιδιά".


BOUKIS


 
Top