Την ήττα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών υπέστη την περασμένη Τετάρτη η ΔΑΣ Δραπετσώνας, που ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον ΑΟΦ Πορφύρας, ομάδα της Α2, στο κλειστό της Δραπετσώνας "Παπαμιχαήλ".

Τα σετ: 0-1, 1-1, 1-2, 1-3

ΔΑΣ Δραπετσώνας: 26-24

ΑΟΦ Πορφύρας: 10-25, 22-25, 19-25Σε ένα μέτριο ματς, ο Πορφύρας ξεκίνησε το 1ο σετ προηγούμενος της Δραπετσώνας με 13-3, επικρατώντας τελικά άνετα με 25-10. Στο 2ο σετ η Δραπετσώνα ανέβασε την απόδοσή της και ισοφάρισε σε 1-1, χάρη στην αλλαγή όλης της 6αδας του Πορφύρα από τον προπονητή κ. Πανδή, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι υπόλοιπες παίκτριες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΑΟΦ Πορφύρας να χάσει το σετ.

Στο 3ο σετ ο Πορφύρας πήρε προβάδισμα με 2-1 με σκορ 25-22, κάνοντας μεθοδικές αλλαγές στην 6αδα του. Στο 4ο σετ ο Πορφύρας πήρε τη νίκη κάνοντας και πάλι τις αλλαγές του στην 6αδα μεθοδικά.

Από την πλευρά της η Δραπετσώνα δεν θύμισε την πολύ καλή εικόνα που είχε με τις τρεις νίκες κόντρα σε ΑΣ Ηλιούπολης, Ευρυάλη και Αιξωνή, αφού δεν έβγαλε το ίδιο πάθος, την ψυχή και την ίδια φρεσκάδα για πάρει το ματς. 

Διατησία: Άριστη από τον κ. Μοσιάλου και την κα Καντλή.

Η σύνθεση της Δραπετσώνας: Καραγιαννίδη, Φούσκα, Κουμβάκη, Τζώρτζη, Κρεμμύδα (Λ), Μαρκάκη, Ιωάννου, Βάγγη, Βελανίτη (Λ), Χατζηπέτρου, Μπουρέλη, Τσαλικούση, Βικέλη, Δούκα

Προπονητές: Χατζηδημητρίου, Μαρμαρινός


Η σύνθεση ΑΟΦ Πορφύρας: Ράπτη, Φωτεινού, Γκολφοπούλου, Χρήστου, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Μουστάκη (Λ), Λιάρου (Λ), Καρακάκου, Θαλλασσινού, Γκούρα, Ξαγοραράκη, Μπουτσελάκου, Κουόλ

Προπονητές: Πανδής, ΚαλλήBOUKIS


 
Top