Του Βασίλη Μπέση

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στη μεικτή παίδων Πειραιά και την αντίστοιχη ομάδα της Αρκαδίας καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 για την 4ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο πρωτοβουλίας στο παιχνίδι και αυτό αποτυπώνεται και από τα γκολ που σημειώθηκαν αντίστοιχα στο πρώτο μέρος για τους Πειραιώτες και στο δεύτερο από τους Αρκάδες , αλλά οι πιτσιρικάδες του κ.Ρενιέρη είχαν σπουδαία ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη καθώς απώλεσαν πέναλντι.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον προπονητή της μεικτής του Πειραιά κ.Θεολόγο Ρενιέρη και σας παραθέτουμε αναλυτικά τις δηλώσεις του.


'' Ήταν ένα παιχνίδι που διεξήχθη με δυνατό αέρα και αυτό δυσχέρανε τις προσπάθειες των ομάδων ώστε να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Θεωρώ πως το αποτέλεσμα μας αδικεί καθώς είχαμε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη όπως και χαμένο πέναλντι , είχαμε καλή εικόνα και είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά παρά το ότι δεν φτάσαμε στην νίκη.

Είχαμε κάποιους τραυματισμούς παικτών που μας επηρέασαν όμως συνεχίζουμε την δουλειά μας για να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο ματς με την μεικτή της Ανατολικής Αττικής και θα είμαστε συνέχεια σε έρευνα για να πλαισιώνουμε την ομάδα με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον Πειραιά.


Από την άλλη ο τεχνικός των Αρκάδων κ.Βασίλης Λιόρης στάθηκε επίσης στην ένταση του αέρα που επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών ενώ τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του παρά το γεγονός πως κατέβηκε με 14 ποδοσφαιριστές λόγο προβλημάτων της τελευταίας στιγμής εξαιτίας του καιρού.

Μεικτή Πειραιά: Ζέζας , Σκευοφύλακας , Ρήττας , Κατσαβριάς , Πασσαλής , Μπιζιριάνος , Καρδακάρης(55' Μαριόλας) , Γεωργιάδης , Ράπτης , Τουφεξίδης(43' Τσώκος) , Ταμπουράτης

Μεικτή Αρκαδίας : Κολοστούμπης , Αραχωβίτης , Σούρσος , Μπαλάσης , Παπαζαφειρόπουλος , Κατζογιάννης , Στριφτόμπολας , Ραλλιός , Βλαμίδ(67' Κιντής) , Ποιτσέλης(53' Δημάκης) , Ραλλιός(53' Κδυάλης) 
Top