ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Συνεδρίασε στις 27 Νοεμβρίου το Δ.Σ. Του Ατρόμητου Κερατσινίου, στα γραφεία του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε απολογισμός της μέχρι σήμερα πορείας της ομάδας και συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα.

Συγκεκριμένα ο Ατρόμητος Κερατσινίου από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου έχει σημειώσει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ως εκ τούτου δεν είναι όπως διαδίδουν  πολλοί για λόγους σκοπιμότητας, η ευνοούμενη ομάδα.

Ο Πρόεδρος του Ατρόμητου Κερατσινίου, Θανάσης Μπαλαφούτης,  υπέβαλλε την παραίτηση του στο Δ.Σ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για τις συνεχόμενες αδικίες που υφίσταται στο πρωτάθλημα που συμμετέχει η αναγεννημένη ομάδα Ατρόμητος Κερατσινίου.

Οι συνεχόμενες αδικίες σε ομάδες που έχουν σκοπό να προσφέρουν πραγματικό έργο στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο έχουν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση υγειών παραγόντων με εμπειρίες και ανιδιοτέλεια, που το μόνο μέλημά τους είναι να ανεβάσουν ψηλά τον πήχη και το ευ Αγωνίζεσθε στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.  Το Δ.Σ. του Ατρόμητου Κερατσινίου το οποίο ήταν σε πλήρη απαρτία δεν την έκανε αποδεκτή.

Ο κ. Μπαλαφούτης ανακοίνωσε πως θα απέχει από όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Κατόπιν τούτου και βάσει καταστατικού, χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Κερατσινίου, Νίκος Παπαδάκης.

Η σύνθεση του Δ.Σ. παραμένει ως έχει, όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκε Γενικός Αρχηγός της ομάδας ο Χάρης Αντωνακόπουλος.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται σε απολογία για απρεπή συμπεριφορά οι  κάτωθι ποδοσφαιριστές: Τσουανάτος Γιώργος, Τσιρίδης Άνθιμος, Αχλαδιώτης Παναγιώτης  και Τσίντζηρας Παναγιώτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ατρόμητου Κερατσινίου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο δίδυμο των προπονητών του, Λαμπαδάριο Κώστα και Γεωργιάδη Γιώργο.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ατρόμητου Κερατσινίου ήταν όλες ομόφωνες.


 
Top