Οι διεθνείς ομοσπονδίες επιβεβαίωσαν όσα διέρρευσαν από το βράδυ της Τρίτης και σε τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη του έδωσαν εντολή να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα. 

Παρόλο λοιπόν που δεν έχει ανακοινωθεί το πόρισμα για την υπόθεση Μπίκα, δεν υπάρχει ακόμα ΚΕΔ και όλοι οι σύλλογοι έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους υπό τη λογική ότι θα υπήρχε διακοπή, προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες διεξαγωγής της 11ης αγωνιστικής. 

Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να οριστούν διαιτητές και έτσι ο Κουτσοκούμνης έχει εντείνει ακόμα περισσότερο τις επαφές του, ώστε να βρεθεί άμεσα ο επόμενος αρχιδιαιτητής και οι συνεργάτες του. Εφόσον αυτό συμβεί λοιπόν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, θα οριστούν άρον-άρον οι ρέφερι των αγώνων και αυτοί θα παιχτούν κανονικά το Σαββατοκύριακο. 

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, οι διεθνείς ομοσπονδίες έδωσαν εντολή στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ να περάσει διάταξη, σύμφωνα με την οποία παράγοντες που θα κάνουν δηλώσεις για τη διαιτησία θα παραπέμπονται στα αρμόδια όργανα.


Πηγή: sport-fm.gr
 
Top