Επιστρέφουν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και Γιώργος Γιακουμάκης και ενώ η Ένωση αναμένεται φορτσάρει άμεσα στο μεταγραφικό κομμάτι. 

Σε μεταγραφικό… mood αρχίζει να μπαίνει η ΑΕΚ και εντός της εβδομάδας θα γίνει συζήτηση επί του θέματος ανάμεσα στους Ζοσέ Μοράις, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη σχηματίσει άποψη για το ρόστερ και τις ανάγκες του και θα μεταφέρει αυτές τις θέσεις στους αρμόδιους. 

Όπως φαίνεται οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν έντονα και με την ελληνική αγορά στην προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας και επιστρέφουν στο προσκήνιο δύο περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν. 

Πρόκειται για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Γιώργο Γιακουμάκη, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ». Για κανέναν από τους δύο παίκτες δεν είσαι σαφές το αν έχει γίνει κίνηση. Είναι σίγουρο ότι τον Ιρανό φορ τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση στην Ένωση, έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τις ικανότητές του και δεν χρειάζεται να γίνει ιδιαίτερο (και περαιτέρω) ξεψείρισμα για αυτές. 

Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό του Πλατανιά, είναι κάπως διαφορετικά τα δεδομένα. Σίγουρα, είναι ποδοσφαιριστής με προοπτικές, αλλά δεν είναι τόσο έμπειρος και τόσο «ψημένος» όσο ο Ανσαριφάρντ. Άλλωστε πρόκειται για παίκτη 21 ετών. Το σίγουρο είναι ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ.


Πηγή: sport-fm.gr
 
Top