του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΚΟΡΩΠΙ

Για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του ΑΟ Κορωπίου, τους στόχους της, αλλά και τη συνεργασία με τους γονείς, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου, Αντώνης Οικονόμου (φωτό).

Η Ακαδημία του ΑΟ Κορωπίου μετρά φέτος 185 παιδιά (117 παιδιά απασχολούσε τον περασμένο Φλεβάρη). Τα αγωνιστικά τμήματα αποτελούνται από: το τμήμα Νέων (συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ), 2 τμήματα Παίδων, 2 τμήματα παμπαίδων, 2 τμήματα τζούνιορ, 2 τμήματα προτζούνιορ, 1 τμήμα αστεράκια και 1 τμήμα μπαμπίνι. Όλα τα παιδιά, εκτός της ομάδας Νέων, συμμετέχουν στη διοργάνωση του Respect Cup.

Για τους στόχους της Ακαδημίας του συλλόγου, ο κ. Οικονόμου τόνισε:

"Πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναδείξουμε παιδιά που να μπορούν να επανδρώσουν την πρώτη μας ομάδα, αλλά και να σταθούν σε κάποια υψηλότερη κατηγορία. Οι έξι προπονητές μας, ο γιατρός και όλο το τεχνικό επιτελείο πάνω σε αυτή τη βάση δουλεύουν. Βέβαια μας ενδιαφέρει φυσικά να παίζουν όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ικανοτήτων, και για αυτό σε κάθε ηλικιακή κατηγορία διατηρούμε δύο τμήματα, με διαφορές ως προς τη δυναμικότητα των παιδιών. Θέλουμε όλα τα παιδιά να παίζουν".

Για τη συνεργασία με τους γονείς των παιδιών, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟ Κορωπίου, πρόσθεσε:

"Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε κοντά μας αυτούς τους γονείς. Η συνεργασία μας είναι πάντα άψογη και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα ως προς την επικοινωνία μαζί τους". 
Top