Του Βασίλη Μπέση

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν οι ομάδες του ΑΣ Κωφών και του Πήγασου Αγίου Διονυσίου μετά την μεταξύ τους ισοπαλία με 0-0 στο γήπεδο του ΣΕΦ για την 7ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Πειραιά.

Ο Πήγασος είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι και θα μπορούσε να σπάσει το αήττητο του εξαιρετικού φετινού συνόλου των Κωφών όμως δεν κατάφεραν τις τελικές που δημιούργησαν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα.

Μετά από αυτό το ματς η ομάδα των Κωφών παραμένει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα όντας στην 3ή θέση με 12 βαθμούς και συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ενώ ο σύλλογος του Αγίου Διονυσίου βρίσκεται στην 13ή θέση με 4 βαθμούς , δείχνει όμως πώς έχει όλα τα εχέγγυα για μια πολύ καλύτερη πορεία στη συνέχεια.

Με την λήξη του παιχνιδιού μιλήσαμε με τον τεχνικό του Πήγασου κ.Μανώλη Χαρόπουλο και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου καθώς πάρα τις πολλές ελλείψεις που είχαμε βγάλανε ψυχή σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και παίξανε σαν μαχητές.

Η ομάδα πήγε πολύ καλά και εμείς ήμασταν αυτοί που χάσαμε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε.

Είχαμε ατυχία , η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα με τίποτα , συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε τα επόμενα ματς.''

ΑΣ Κωφών : Γκρούμιτς , Αλιάι , Γαλάνης , Τσάτσης , Τρικαμηνάς , Λιάκος(82' Μητρόπουλος) , Παντελάτος(84' Μεχμέτη) , Τρακάκης , Τσακουμάγκος , Χάιδος , Ιωακειμίδης(62' Κορομπίλης)

Πήγασος Αγίου Διονυσίου : Γεροντάρης , Σδρένιας(89' Στεφανίδης) , Χατζησταύρου , Χατζηνικολάου , Νικολάου , Κοτζαμάνης , Λιακατάς , Χειράκης(60' Μάλλης) , Μπίνιαρης(73' Τριανταφύλλου) , Μπέτσος , Μπιρλούδης 
Top