ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ματθαίου από το θετικό αποτέλεσμα των Σιταποθηκών. Συγκεκριμένα μίλησε τόσο για την αναμέτρηση με το Κερατσίνι όσο και την δύσκολη συνέχεια, με αρχή γενομένης το ματς με την ΑΕ Περάματος στην Δραπετσώνα.  

{Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα}, δήλωσε ο Γιώργος Ματθαίου και συνέχισε: {Το ματς μας στράβωσε… 

Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, που έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Κοιτάμε την συνέχεια και δεν μένουμε στο ματς του Κερατσινίου που κρατήσαμε το εκτός έδρας αήττητο.. Στόχος μας παραμένει η άνετη παραμονή..}.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλάρωμα για όσους αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι με το Κερατσίνι και εντατικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους εν όψει του αγώνα με την ΑΕ Περάματος στην Δραπετσώνα. 

Σε κεντρικό σημείο της Δραπετσώνας  και στην καφετέρια, Dimele η διοίκηση παρέθεσε την περασμένη εβδομάδα, γεύμα στους ποδοσφαιριστές κάτι που δείχνει το οικογενειακό τμήμα που επικρατεί φέτος στον ΑΣ Ποντίων. 

Σύσσωμο το Δ.Σ. συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Γραφείο Τύπου


 
Top