του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ηράκλειο

Eπίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Εργοτέλης προς τους φιλάθλους του για τον παιχνίδι Πρωταθλήματος με την ΑΕΕΚ ΙΝ.ΚΑ. στο Παγκρήτιο στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Εν όψει του αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με τον AEEK INKA, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Τετάρτη στις 15:00, ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

ΤΙΜΕΣ-ΘΥΡΕΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα Δευτέρα, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα, όπως και για τα ΑΜΕΑ. 

Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου, υπό τη συνοδεία των προπονητών τους. 

Θα τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ. 

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας. 

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Γήπεδο Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ.2810222246), καθημερινά 09:00-21:00. 

Την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου στις 13:30''.


 
Top