Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά την αποχώρησή του και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα τον τιμήσει πριν από το τζάμπολ. 

Υπό τις οδηγίες του, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και ο ίδιος έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που καταφέρνει κάτι ανάλογο. Τον Οκτώβριο του 2014 αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού παραιτήθηκε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από δύο-τρεις εξαγριωμένους οπαδούς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Δύο χρόνια και μερικές ημέρες μετά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει στο ΣΕΦ, για πρώτη φορά ως αντίπαλος. 

Πέρυσι, όταν και προπονούσε την Λοκομοτίβ Κουμπάν η μοίρα δεν τον έφερε αντιμέτωπο με τον πρώην –και αγαπημένη- ομάδα του, όμως φέτος αυτό θα γίνει με τη Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (16/11). Με αφορμή την επιστροφή του λοιπόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει σε αυτές τις περιπτώσεις με πρώην μέλη της, θα τον τιμήσει πριν από το τζάμπολ, προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα και κάποιο δώρο. 

Ο Έλληνας τεχνικός, αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση, αφού ο κόσμος του Ολυμπιακού τον εκτιμά και αναγνωρίζει την προσφορά του.

πηγή sport fm
 
Top