Του Βασίλη Μπέση

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου είναι αυτό ανάμεσα στο πρωτοπόρο Κερατσίνι και την σκληροτράχηλη ομάδα του ΑΣ Ποντίων που διεξάγεται για την 8ή αγωνιστική της Α' Πειραιά στο γήπεδο των Σιταποθηκών την Κυριακή 13/11 με ώρα έναρξης στις 12:00.

Οι Πόντιοι δίνουν ίσως το δυσκολότερο ματς που έχουν να παίξουν την φετινή σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας , απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετράει το απόλυτο των νικών στις πρώτες επτά αγωνιστικές με απολογισμό τερμάτων 21/3 , στον αντίποδα όμως και η ομάδα του κ.Ματθαίου έχει καταγράψει πολύ καλές εμφανίσεις και αυτό φαίνεται από την 7ή θέση που βρίσκεται ο σύλλογος στην βαθμολογία οπότε με βάση αυτά τα στοιχεία αναμένεται ένα πολύ όμορφο σε θέαμα παιχνίδι για το κοινό.

Το αήττητο Κερατσίνι θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν χωρίς απουσίες με στόχο να διευρύνει το σερί του ενώ και οι Πόντιοι θα έχουν δύο σημαντικές επιστροφές παικτών του Ντέρτζιο και Τζίντζου. 

Εμείς μιλήσαμε με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων κ.Ματθαίου ενόψει αυτού του σπουδαίου παιχνιδιού και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού και θα παίξουμε με σεβασμό απέναντι στην ομάδα του Κερατσινίου χωρίς όμως να μας κυριεύσει το άγχος.

Θα έχουμε στη διάθεση μας δύο πολύ σημαντικούς παίκτες που έλειψαν στο προηγούμενο ματς και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο είναι δυνατόν κοντά στο πλάνο μας.

Είναι από τα παιχνίδια που έχεις λίγα να χάσεις και συνάμα πολλά να κερδίσεις.''
 
Top