Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019 υπέγραψε ο Γιώργος Κουτρουμπής. 

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM που από νωρίς το πρωί σας είχε ενημερώσει ότι ο Γιώργος Κουτρουμπής θα υπογράψει σήμερα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ετσι κι έγινε. Ο Ελληνας στόπερ ανανέωση τη συνεργασία του μέχρι το 2019, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα πάρει 900.000 ευρώ συνολικά, ενώ στο συμβόλαιο μπαίνει ρήτρα ύψους 1,9 εκατ. ευρώ. 

Η ανακοίνωση 

Συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Γιώργο Κουτρουμπή 

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία για την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Κουτρουμπή έως τον Ιούνιο του 2019. 

Ο 25χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 και ήδη έχει καταγράψει 115 συμμετοχές με τη φανέλα του «Τριφυλλιού». 

«Η επέκταση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι που ήθελα πολύ και με τιμά ιδιαίτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα στα επόμενα χρόνια. Για μένα αυτή η συμφωνία είναι ταυτόχρονα επιβράβευση και κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα γιατί το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο», δήλωσε ο Κουτρουμπής μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

πηγή sport fm
 
Top