Του Βασίλη Μπέση

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει η 8ή αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α' Πειραιά ανάμεσα στον ΑΣ Δραπετσώνας και το Μοσχάτο στο ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/11 στις 15:00 στο γήπεδο της Δραπετσώνας.

Η γηπεδούχος ομάδα του ΑΣ Δραπετσώνας θα παραταχθεί πλήρεις για αυτό το ματς και θα κυνηγήσει τη νίκη που θα την καθιερώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον οποίο φιγουράρει στην 5ή θέση με 13 βαθμούς.

Στον αντίποδα το Μοσχάτο δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκετε στην 10ή θέση με 9 βαθμούς και θα επιδιώξει να κάνει ένα καλό σερί αρχής γενομένης από την πολύ δύσκολη έδρα της Δραπετσώνας και σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Ο προπονητής των γηπεδούχων κ.Παύλος Δαούτης μίλησε στο sportactive ενόψει του ερχόμενου ντέρμπι.


'' Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ιστορία και την σεβόμαστε όμως εμείς έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς και θα στοχεύσουμε στη νίκη όπως κάνουμε κάθε αγωνιστική.

Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς , το Μοσχάτο πρέπει να ιδρώσει για να μας αποσπάσει αποτέλεσμα στην Δραπετσώνα όπως και κάθε αντίπαλος μας.

Έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες του Μοσχάτου και είμαστε σε καλή κατάσταση ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Η βαθμολογική θέση που έχουν οι αντίπαλοι μας πιστεύω είναι πλασματική , έχουν εξαιρετική ομάδα και θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.''


 
Top