του Λουκά Κιοκτσόγλου

 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Πειραιά υποχρέωσε χθες την Κύπρο Κορυδαλλού η Δραπετσώνα, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 1-0.

Για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο μίλησε ο γενικός αρχηγός της Κύπρου, Αλέκος Λιθόπουλος.

"Δεν παρουσιάσαμε τόσο καλή εικόνα και μοιραία ήρθε η πρώτη μας ήττα. Ξέρουμε ωστόσο πως σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού δεν ήμασταν καλοί και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε στη συνέχεια. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Δραπετσώνα για τη φιλοξενία της, ενώ εδώ θα ήθελα να προσθέσω πως τα αποδυτήρια-κόσμημα που διαθέτει συγκρίνονται με ελάχιστα στην Ελλάδα", ανέφερε αρχικά ο κ. Λιθόπουλος για να συνεχίσει: 

"Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς σε πρωτάθλημα με Οδηγήτρια και κύπελλο με Ήφαιστο και πρέπει πλέον να επικεντρωθούμε εκεί. Κοιτάμε μπροστά".

Ο γενικός αρχηγός της Κύπρου στάθηκε και στις προσπάθειες του συλλόγου και σε οργανωτικό επίπεδο: "Είμαστε από τις λίγες ομάδες που διαθέτουμε ιδιόκτητα γήπεδα και θέλουμε να δώσουμε επιπλέον έμφαση και στις υποδομές μας. Είναι επιθυμία μας να δώσουμε όραμα στα νέα παιδιά της περιοχής και θα συνεχίσουμε σε αυτό το σκεπτικό".


 
Top