του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ρέντη

Σε ενα παιχνίδι με δυο αποβολές για κάθε ομάδα, η Αρμενική γνώρισε την ήττα απο την Ενωση Ρέντη με 2-0, με τους Νικαιώτες να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας.

Ο Μυλωνάς στο 80ο λεπτό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Παπαδόπουλο στο τέλος να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Οι Κολοφώτης και Κεσανίδης στο 45΄και στο 54΄ είδαν την άγουσα για τα αποδυτήρια απο την ομάδα του Ρέντη, ενώ για την Αρμενική αποβλήθηκαν αντίστοιχα οι Νάκας στο 54' και ο Τομαράς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. 

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Βαγγέλης Κώττος, έμεινε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαιτησία του κ. Ντουμιτρέσκου, κυρίως για τις αποβολές που δόθηκαν:


''Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκύψουμε το κεφάλι έχουμε ακόμα σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας στα οποία πρέπει αν ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε από το πρωτάθλημα βάση της προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά καθημερινά στο γήπεδο.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μακάρι να έχουμε πάντα τέτοια απόδοση από τους ποδοσφαιριστές και πραγματικά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

 Δεν σχολιάζω τους διαιτητές. Εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου. 

Καμιά φορά συμβαίνουν διάφορα, αλλά δεν είναι δουλειά μου να κριτικάρω. 

Αυτό είναι δουλειά άλλων. 

Η γκρίνια, η αίσθηση της αδικίας, θολώνει το μυαλό και φέρνει λάθη.

Υπάρχει η διοίκηση, για να κάνει όλα αυτά που πρέπει να κάνει, για να προστατεύσει την ομάδα και να εξασφαλίσει, όσο αυτό είναι εφικτό, την ισονομία''. 
Top