ΠΕΡΑΜΑ
Με έμμεσο συνεργάτη τον Γιώργο Τριανταφυλλου ο πρώην προπονητής της μικτής παίδων Χάρης Γαλουνης θα είναι από σήμερα στο τιμόνι της ιστορικής ΑΕ Περάματος..
Η ομάδα έχει κάνει φέτος ανανεώσει χρησιμοποιοντας παιδιά μόνο από την ακαδημία της..Οι νεοεισελθωντες προπονητές γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας και δήλωσαν στο sportactive..

ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ τι ακριβώς μας περιμένει άλλα δεν φοβόμαστε καθόλου ,,σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους άλλα να είναι σίγουροι ότι θα τους κάνουμε την ζωή δύσκολη!!! είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα και τον συνεργάτη μου καθώς και ένα μεγάλο στοίχημα για όλη την οικογένεια της ένωσης περάματος!!! τον Γενναρη η ομάδα θα προσπαθήσει να ενισχυθεί άλλα δεν θα βγει έξω από το αρχικό της πλάνο..

Δηλαδή να δουλέψει με μικρά παιδιά..

Οποτε και η ενίσχυση του γενναρη θα είναι με μικρά ταλαντούχα παιδιά!! είμαστε πολύ ικανοποιημενοι από την αντιμετώπιση τον ανθρώπων του συλλόγου,αντιμετωπισαμε ένα πολύ εγκάρδιο και φιλικό συμβούλιο,,χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα προσφέρουμε της υπηρεσίες μας σε αυτόν τον πανέμορφο σύλλογο... 
Top