Μοιάζει ολίγον τι απίστευτο, αλλά το BBC μεταδίδει πως ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της ΜΚ Ντονς, με προοπτική να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία! 

Κάτι… εντελώς απρόσμενο μεταδίδει το BBC! 

Πιο συγκεκριμένα, το έγκυρο αγγλικό Μέσο γράφει πως ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της ΜΚ Ντονς, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Προ ημερών, ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το MLS και τους Γκάλαξι, δίχως ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί το αν θέλει να συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής ή αν έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εφόσον βάλει τέλος στην σπουδαία του καριέρα, τότε πιθανώς να αποδεχθεί την πρόταση από την ομάδα της League One (στην 21η θέση αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στο Νησί) και να ξεκινήσει τη νέα του καριέρα στον χώρο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο, ο Τζέραρντ παρακολουθεί μαθήματα προκειμένου να αποκτήσει το UEFA A, το δεύτερο καλύτερο δίπλωμα για έναν προπονητή (κάτω από το UEFA Pro). Κάτι που ίσως ρίχνει... λάδι στη φωτιά στο νέο που αποκάλυψε το BBC. 

πηγή sport fm
 
Top