Του Βασίλη Μπέση

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις επιστρέφει ο ΑΣ Δραπετσώνας μετά ματς με τον Περαμαικό που δεν διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα και το οποίο κέρδισε με 3-0 η ομάδα της Δραπετσώνας άνευ αγώνα.

Οι παίκτες του κ.Δαούτη αντιμετωπίζουν για την 8ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά την Ελλάς Ποντίων την Κυριακή 6/11 στις 15:00 , στο γήπεδο των Ορυζομύλων με τους Πόντιους να έχουν κάνει ένα κάκιστο ξεκίνημα έχοντας μόλις ένα βαθμό σε έξι αγωνιστικές και πλέον αγωνίζοντε με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα τους φέρει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εν αντιθέση οι ''κυανόλευκοι'' έχουν ως στόχο τη νίκη που θα τους εδραιώσει στα υψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα και θα παραταχθούν χωρίς απουσίες για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.


Εμείς επικοινωνήσαμε με τον τεχνικό του ΑΣ Δραπετσώνας κ.Δαούτη και μας μίλησε για το ματς.

'' Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο δύσκολα που έχουμε να δώσουμε καθώς η Ελλάς Ποντίων είναι ένα ιστορικό σωματείο και έχει μια πολύ δυνατή έδρα.

Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό το ματς και είναι σίγουρο ότι όποιος υποτιμήσει αυτή την ομάδα θα χάσει βαθμούς , πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βγάλουμε όλα αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις , μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσουμε στην νίκη.''


 
Top