ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Για το χαμένο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Ηλιούπολη για το πρωτάθλημα της Α' Αθηνών αλλά και για το πώς βλέπει τη συνέχεια της σεζόν, αναφέρθηκε ο προπονητής της Διάνα, Άκης Μιχαηλίδης, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.

Υπάρχει πίεση λόγω της κακής βαθμολογικής θέσης της ομάδας;

-Πίεση δεν υπάρχει. Θα έλεγα πως πρέπει να αναπτύξουμε μια ποδοσφαιρική νοοτροπία. Στο α' ημίχρονο του παιχνιδιού με την Ηλιούπολη φλερτάραμε με τον διασυρμό και έπρεπε στο β' μέρος να βγούμε με άλλη νοοτροπία και να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Τι κρατάτε από τον τελευταία αγώνα της ομάδας;

-Ήταν ακόμη μια ήττα για εμάς και πρέπει από εδω και στο εξής να συγκεντρωθούμε στο άθλημα. Αυτό που κρατάμε ήταν η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τα προβλήματα τραυματισμών και τη μη χρησιμοποίηση του Ιβάν Ρούσεφ:

-Αντιμετωπίζουμε ορισμένα τέτοια ζητήματα. Ο Ρούσεφ είναι τραυματίας και για αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας;

-Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει κυρίως από τη συνολική μας εικόνα μέσα στα πρόσφατα παιχνίδια. Δεν έχει σχεση με την βαθμολογία.

Για το επόμενο ματς απέναντι στα Σούρμενα:

-Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη σε αυτόν τον όμιλο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μιλάμε μόνο μέσα στο γήπεδο και για αυτό δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για την ερχόμενη αναμέτρηση.

Θα ζητήσετε ενίσχυση από τη διοίκηση στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου;

-Το σκεπτικό μου είναι να πορευτώ με το υπάρχον υλικό. Ίσως αν κριθεί σκόπιμο να γίνει κάποια κίνηση. Όμως για να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα πρέπει να συμβάλουν όλοι όσοι βρίσκονται ήδη εδώ.

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε:

-Αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι το άθλημα να μας δίνει αυτό που αξίζουμε. Αυτή είναι η βασική μου επιθυμία.
 
Top