Του Βασίλη Μπέση

Γεμάτο δράση είναι και αυτό Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα των εφηβικών του Πειραιά , εκεί που η φετινή σπουδαία ομάδα της Χαλκηδώνας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Καστέλας με σκοπό να αξιοποιήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας με 3-1 εις βάρος της Ολυμπιάδας/Μαύρου Αετού και να επικρατήσει και των Πειραιωτών.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 11/11 με ώρα έναρξης 12:30 στο γήπεδο του ΣΕΦ και η ομάδα του κ.Ρενιέρη θα παραταχθεί πλήρεις για να φτάσει στη νίκη που θα τη φέρει και πάλι στην πρώτη θέση του ομίλου.

Εμείς μιλήσαμε με τον τεχνικό των ακαδημιών της Χαλκηδώνας κ.Ρενιέρη και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του σχετικά με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά και της αυριανής αναμέτρησης με την Καστέλλα.

'' Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά για το αποτέλεσμα και το ποδοσφαίρο που απέδωσαν στο ματς με την Ολυμπιάδα/Μαύρο Αετό.

Είχαμε δουλέψει για να πάρουμε τη νίκη και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ενόψει του ματς με την Καστέλλα είμαστε πλήρεις και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να παίξουμε καλά και να φτάσουμε εκ νέου στη νίκη.'' 
 
Top