του Λουκά Κιοκτσόγλου

 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου ερασιτεχνών Πειραιά "Μιλιτάδης Μαρινάκης" πανηγύρισε χθες η Κύπρος Κορυδαλλού, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού στο γήπεδο της Νίκαιας. Ήταν ένα παιχνίδι δυναμικό, το οποίο "σημαδεύτηκε" από το φανταστικό γκολ του Anderson da Costa που με ανάποδο "ψαλίδι" έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας για το 2-0!

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου τόσο για την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα όσο και για την εκ νέου πρόκριση στο θεσμό του κυπέλλου.

"Η ομάδα μας πάει πολύ καλά, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και στον τρόπο που λειτουργεί. Η δουλειά που κάνει το τεχνικό επιτελείο, με τον προπονητή Νίκο Χούσα, τον συνεργάτη του Τάσο Ανδριώτη, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μάριο Ντέλια, είναι εξαιρετική", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής της Κύπρου, Αλέκος Λιθόπουλος.

Εν συνεχεία ο κ. Λιθόπουλος πρόσθεσε:

"Συνεχίζουμε να πορευόμαστε στο ίδιο πλάνο που έχουμε εκπονήσει από την αρχή της περιόδου. Τα παιδιά έχουν αντιληφθεί ότι μας ενδιαφέρει πρωτίστως να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι".

Για το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά, κόντρα στον Πανιώνιο Κερατσνίου, o τεχνικός διευθυντής της Κύπρου, τόνισε:

"Εμείς επικεντρωνόμαστε στη συνεχή βελτίωση της ομάδας. Ο Πανιώνιος Κερατσινίου μπορεί μεν να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, όμως αν δεν φανούμε προσεκτικοί θα έχουμε πρόβλημα. Πλέον βέβαια ξεκινά και ένα θέμα διαχείρισης, καθώς εκτός από το πρωτάθλημα θα έχουμε και τα διπλά παιχνίδια του κυπέλλου, οπότε η κόπωση θα είναι μεγαλύτερη".


 
Top