ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επίσημη ανακοίνωση για τα γεγονότα με τον Ποσειδώνα εξέδωσε το Χατζηκυριάκειο:

 "Τώρα που κόπασε ο θόρυβος από την εξοντωτική και άδικη κατ' εμάς ποινή, που μας επιβλήθηκε για την αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Α.Π.Χ., η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ όχι με δική μας ευθύνη, θεωρούμε πως ήρθε η στιγμή να πούμε δυο πράγματα.

Η ανακοίνωση της ποινής ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που είχαμε μπροστά μας το δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο έως τώρα της βαθμολογίας, Άνω, Νεάπολη, και δεν είχαμε χρόνο για ευνόητους λόγους να τοποθετηθούμε κατάλληλα. Θεωρούμε άδικη καταρχήν την διακοπή της αναμέτρησης με τον Ποσειδώνα διότι η αστυνομία ήρθε στο γήπεδο μετά την επικοινωνία του παρατηρητή του αγώνα, κ. Μαλούχου, με αυτήν και ουσιαστικά εγγυήθηκε με την παρουσία και παραμονή τους προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά και χωρίς παρατράγουδα ο αγώνας που διακόπηκε για άγνωστο σε εμάς λόγο. Διότι τα όσα συνέβησαν από αγνώστους σε εμάς, τα όσα αναγράφονται στο Φ.Α. (για αυτό και υπογράψαμε με επιφύλαξη ως προς στο ποιανού φίλαθλοι ήταν), εμείς δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς είχε συμβεί γιατί είχαμε μπει ήδη στα αποδυτήριά μας και το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να βγούμε στο δεύτερο μέρος και να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση.
Σε κάθε περίπτωση εμείς οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Χατζηκυριακείου, όπως αποδείξαμε και κόντρα στην πολύ καλή ομάδα της Άνω Νεάπολης, έχουμε μάθει να νικάμε στα ίσια τα παιχνίδια ΜΟΝΟ εντός το αγωνιστικού χώρου και δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να παίξει με τον ιδρώτα και τον κόπο μας. Και επειδή πολλά ακούγονται από ανθρώπους που δεν έχουν μάθει ποτέ να δουν παιχνίδι της ομάδας μας, δεν έχει υπάρξει έως τώρα ομάδα που να έχει παραπονεθεί για την φιλοξενία όταν αγωνιζόμαστε ως γηπεδούχοι (επικαλούμαστε τη μαρτυρία των προέδρων και των ανθρώπων τν ομάδων που έχουμε αγωνιστεί ως τώρα (Αργοναύτης, Δάφνη Ταμπουρίων, Λέοντες Καμινίων, Άνω Νεάπολη), όλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια εκτός βέβαια από το περιστατικό με τον Ποσειδώνα, όπου όμως αγωνιζόμασταν ως φιλοξενούμενοι και με τους παίκτες της οποίας δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εκτός τεσσάρων γραμμών. Ασχέτως αν ΔΕΝ κάνουν λόγο για την προσπάθεια του προέδρου μας και του ΔΣ της Α.Ε. Χατζηκυριακείου 1953 που αποσόβησαν τα χειρότερα.
Είμαστε μια οικογένεια και παρά την άδικη ποινή που μας επιβλήθηκε και μας στερεί τη δυνατότητα να πλησιάσουμε ή ακόμη και να πατήσουμε στην κορυφή, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ΕΝΤΟΣ γηπέδου για να πετύχουμε τους στόχους μας με συμπαραστάτες το ΔΣ μας. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα.

Εκ μέρους των παικτών της Α.Ε. Χατζηκυριακείου, οι αρχηγοί, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΝΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ".
 
Top