ΜΟΣΧΑΤΟ

Για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Μοσχάτου μίλησε ο Γιώργος Γκοβερίνος, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση στο σύλλογο η διοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γκοβερίνος δήλωσε:

"Με τον ερχομό μου στο Μοσχάτο πίστεψα πως μπορούσα να θέσω νέα δεδομένα στην ομάδα και να κάνουμε μια νέα αρχή, διότι δεν αξίζει στο Μοσχάτο να μην βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Δυστυχώς όμως όσο θετική σκέψη και να έχει κανείς, ορισμένοι παράγοντες δεν αφήνουν την ομάδα να προχωρήσει", τόνισε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Μοσχάτου για να συνεχίσει:

"Παρότι τα αποτελέσματα θα ερχόντουσαν στο μέλλον, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω αν και αποτελεί σκεπτικό μου η συνεχής εναλλαγή ομάδων και αυτό αποδεικνύεται από τη μακρά παρουσία μου σε πάγκους άλλων ομάδων. Εξ αρχής όμως δεν ήμουν αποδεκτός από ανθρώπους της διοίκησης. 

Για το αν σκοπεύει να συνεχίσει κανονικά την προπονητική του καριέρα ο κ. Γκοβερίνος ανέφερε:

"Σκοπός μου είναι να παραμείνω στο άθλημα που υπηρετώ τόσα χρόνια και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, αλλά δεν αποτελεί αυτοσκοπό να δουλεύω απλά για να δουλεύω. Θέλω η ομάδα μου να βγάζει υγεία και να παράγει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αν δεν μου αρέσει μία κατάσταση προτιμώ να απομακρυνθώ, παρόλο που το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της ζωής μου".


 
Top