Του Βασίλη Μπέση

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του ΑΣ Δραπετσώνας που επιβλήθηκε με 1-0 της εξαιρετικής Κύπρο Κορυδαλλού για την 10ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά.

Η νεανική ομάδα του ΑΣ Δραπετσώνας είχε την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και σημείωσε το τέρμα της νίκης στο 40' με τον Χαλικιά Ε και έτσι έπιασε στην βαθμολογία τους Κορυδαλλιώτες που βρίσκοντε στην 4ή θέση με 19 βαθμούς.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού επικοινωνήσαμε με τον τεχνικό των γηπεδούχων κ.Παύλο Δαούτη και σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του.


'' Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά , η νίκη ήταν καθαρά δική τους , έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις.

Η ομάδα μας έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική μας θέση όμως παραμένουμε προσγειωμένοι και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή.

Αυτή η ομάδα αποτελείται από μικρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και χτίζεται για το μέλλον του συλλόγου.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κύπρο Κορυδαλλού για την προσπάθεια που έχουν κάνει και την καλή και οργανωμένη ομάδα που έχουν φτιάξει. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον γυμναστή της ομάδας μας Γιάννη Σπύλιο για την φοβερή δουλεία που κάνει.''

ΑΣ Δραπετσώνας : Σπαχίου , Χαλικιάς Π , Κουκουλάς , Χίου , Ακριβός , Σαλιμπάσα , Πλέσσας(60΄Κασιαβός Σ) , Δούφας , Χαλικιάς Ε (85' Κασιαβός Π) , Σάντα , Ντένις , Μαυράκης(75' Μανώλης)

Κύπρος Κορυδαλλού : Αλευρής , Φαφούτης(74' Σιμάκου) , Κολιάκος , Ρικούνοβ , Κόμης , Βουλγαρίδης(46' Τραιφόρος , λ.τ Κοσμίδης) , Μαυρέλης , Κατσούλας , Ντακόστα , Λαδένογλου , Βικάτος
 
Top