του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Νίκαια

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας Φουρναράκη εξέδωσε επίσημα η ΑΕ Νίκαιας, μετά τον αγώνα του Σαββάτου και την ήττα 2-0 απο την Αμφιάλη.

''Στο γήπεδο Π.Νικολαιδης το Σάββατο 19 Νοεμβρίου γίναμε θεατές μιας διαιτητικής φαρσοκωμωδίας εις βάρος μας από έναν ανύπαρκτο -διατητικα ρέφερι τον Φουρναρακη, που έχοντας ίσως εντεταλμένη υπηρεσία κατακρεουργησε¨την ομάδα μας.

Ο εν λόγο διαιτητής Κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να κάνει το γήπεδο να βράζει και τους 100 φίλαθλους να θέλουν να μπουν στο γήπεδο για να τον λανσάρουν,
Από τις αρχές του δεύτερου ημίχρονου όταν ίσως διαπίστωσε οτι η αντίπαλη ομάδα δεν μπορούσε να πλησιάσει την περιοχή μας.

Ανέλαβε αυτός αυτός να το κανονίσει αυτό το θέμα(Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο και θέμα με την αντίπαλη ομάδα της Αμφιαλης,ποδοσφαιριστες και τεχνικό τιμ, η συμπεριφορά τους ήταν άψογη).

Το γήπεδο από το 60 και μετά είχε γείρει όχι όμως από κατοχή μπάλας από την αντίπαλη ομάδα.

Αλλά, από τις αποφάσεις του διαιτητή (ο θεός να τον κάνει διαιτητή) έκανε τα πάντα μοχθούσε γι αυτό ήταν συνεχώς με την σφυρίχτρα στο στόμα κάθε φορά που παίχτης της Νικαίας είχε μπάλα και περνούσε την σέντρα του γηπέδου.

Πάντα για τον κύριο αυτόν υπήρχε ένας λόγος να επιστραφεί η μπάλα στην περιοχή μας.

Είχαν μάλιστα το θράσος οι ποδοσφαιριστές μας να μπουν και στην αντίπαλη περιοχή και εκεί έπρεπε να σταματήσουν με κάθε τρόπο.

Το να ζητήσουν πέναλτι όπως τολμήσαν να κάνουν σε δυο περιπτώσεις (1)Μιτροβιτς 2)Σπήλιος ανατροπές καραμπινάτες (ορισμός του πέναλτι) μόνο γέλια πικρά και ειρωνικά προκαλούσε στους ίδιους και θεατές γιατί ξέραμε πλέον την αντίδραση του κύριου με τα μαύρα!

Αποκορύφωμα στο 70¨περιπου που αντί για επιθετικό φάουλ συνέχισε το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ ενώ ο τερματοφύλακας μας ήταν στο έδαφος σφαδάζοντας.

Ο επόπτης παραμένει στην θέση του καταλογίζοντας το φάουλ άλλα ΣΙΓΑ μην ασχοληθεί ο άρχοντας με τον επόπτη (είχε πάρει το παιχνίδι η την δουλειά πάνω του)ο τερματοφύλακας να σφαδάζει γιατρός του αγώνα να φωνάζει για 10 λεπτά περίπου να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει βοήθεια στον τραυματία ποδοσφαιριστή μας (το ζήσαμε κι αυτό) γιατρός να παρακαλεί να μπει να προσφέρει βοήθεια σε τραυματία και ο άρχοντας να το αρνείται γιατί φυσικά είχε να λύσει άλλα πράγματα πως θα θα διασφαλιστεί η αποχώρηση του από το γήπεδο μετά την επιτέλεση του θεάρεστου έργου το οποίο είχε αναλάβει.

Ο ποδοσφαιριστής μας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και διαπιστώθηκε Κάταγμα στα δεξιά Πλευρά Θλάση στους μυς της μέσης, κάκωση Σπονδυλικής στήλης,
είναι η διάγνωση των γιατρών του ΚΑΤ και είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα χρειαστεί (λέμε τώρα!).

Η οργή της μεγάλης αδικίας μας, ξεχειλίζει.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχει ευθηνή η ΕΠΣ Πειραιά, και οτι ήρθε με τον πλέον προκλητικό τρόπο να μας το αποδείξει ο εν λόγω διαιτητής (διαιτητή να τον κάνεις...)

Λοιπόν, επειδή κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια μας, και την ιστορία του συλλόγου μας, αλλά φυσικά με τον Ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και την επένδυση οποιοδήποτε χρημάτων και ψυχής που καταθέτουμε, ζητάμε άμεσα την διαγραφή του Φουρναρακη από τους πίνακες διαιτητών ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πειραιά, για να μην θρηνήσουμε θύματα, εξαιτίας της ηθελημένης ή μη διαιτητικής του, ανεπάρκειας.

Η ΕΠΣ Πειραιά οφείλει να πράξει τα δέοντα και να μην "κουκουλώσει" την υπόθεση αυτήν, που μας στέρησε το δικαίωμα, να αγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο.

Τέτοιοι διαιτητές αλλά και οι ...εμπνευστές τους, θα πρέπει πλέον να σταματήσουν να ενεργούν με αυτό τον τρόπο και να μην οδηγούν τον -δικαιολογημένα- αγανακτισμένο φίλαθλο κόσμο στην βία.

Έχουμε στην διάθεση μας, το video του αγώνα που καταδεικνύει του λόγου μας, το αληθές... Επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργεια μας''.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ


 
Top