του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Απο εναν βαθμό μοιράστηκαν σήμερα Θησέας και Αίαντας Σαλαμίνας, στο Κερατσίνι, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 σε ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις.

Ο Πατουλιάς στο 12' για τον Θησέα και ο Χανιώτης με 2 φάσεις στο τελευταίο τέταρτο για τον Αία, ήταν μέχρι τότε οι πιο αξιόλογες φάσεις στον αγώνα.

Μεγάλος διασωθείς για τους φιλοξενούμενους σήμερα είχε ονοματεπώνυμο.

Ο τερματοφύλακας των κυανόλευκων, Μάνος Βασιλειάδης, στο 80ο λεπτό αποσόβησε ενα σίγουρο γκολ σε αντεπίθεση του Θησέα με τον Λιβανό βάρόντας σκαστό σουτ στην αριστερή γωνία του, αλλά ο νεαρός πορτιέρο φώναξε παρών.

Θησέας: Γεωργίου, Κουτσονικόλας, Μπολώτης (68' Μάγγος), Ρενιέρης, Τζεγιαννάκης, Χαιρέτας, Λέκκας (58' Αντύπας), Δρακόπουλος, Λιβανός, Βλαχουτσάκος, Πατούλιας 

Αίας Σ.: Βασιλειάδης, Ευαγγέλου, Σταυράτης, Γκάγκαλης, Μπάκας (85' Απαζίδης), Καλογήρου, Χρόνης (80' Παπαμιχαήλ), Τριανταφύλλου (68' Σαχινίδης), Χανιώτης, Μελαμπιανάκης, Γαβριλάκης

Ο προπονητής των γηπεδούχων Νίκος Γαντζάκης δήλωσε:''Εγινε ενα καλό παιχνίδι σήμερα με την ισοπαλία να κρίνεται δίκαιη.

Οποιοσδοίποτε θα μπορούσε να το είχε πάρει.

Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στην τακτική, και καταφέραμε να ανταποκριθούμε.

Τα παιδιά κάνανε κατάθεση ψυχής.

Απο εβδομάδα επιστρέφουν και κάποιοι απο τραυματισμούς και απο κάρτες, και ευελπιστούμε να προχωρήσουμε πιο δυνατά.

Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε μπροστά''.

Δηλώσεις έκανε και με την σειρά του ο τεχνικός των νησιωτών Στάθης Φουρίκης:''Άδικο για μας και είμαστε πολύ στεναχωρημενοι αλλά τι μπορούμε να κάνουμε άλλο από το να δούμε εμπρός έχοντας το παιχνίδι του Κυπέλλου που ακολουθεί.

Χαθήκανε από εμάς ευκαιρίες κλασικές, αλλά είμασταν άτυχοι.

Κυριαρχήσαμε σ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι πλέον''.

 
Top